Acun'un Son Sürat Tatil Keyfi! - Son Dakika
Magazin

Acun'un Son Sürat Tatil Keyfi!

Acun\'un Son Sürat Tatil Keyfi!

Acun Ilıcalı, yeni sezon öncesi Bodrum'da enerji topluyor.

23.08.2012 09:54  Güncelleme: 14:53

Aralarında Şeyma Subaşı ve Gökhan Şükür'ün de bulunduğu 100 kişilik ekibiyle tatil yapan Ilıcalı, önceki gün arkadaşlarına gruplar halinde 2X850 motorlu süper sürat teknesiyle tur attırdı.

YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GELİYOR

Yeni kanalı Star TV'de, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor ve sır gibi sakladığı süper projesiyle yeni sezona damga vurmaya hazırlanan Acun Ilıcalı, bayramda Bodrum'daydı. Yoğun çalışma temposu öncesi 100 kişilik ekibiyle enerji toplayan Ilıcalı, önceki gün arkadaşlarına Bodrum sahillerinde tur attırdı.

TEKNEYİ ACUN ILICALI KULLANDI

Acun Ilıcalı, aralarında Şeyma Subaşı ve Gökhan Şükür'ün de bulunduğu ekibinden arkadaşlarını guruplar halinde 2X850 motor gücündeki süper sürat teknesini alıp koylarda gezdirdi. Her fırsatta hız yapmayı çok sevdiğini söyeyen Ilıcalı tekneyi kendisi kullandı.

ACUN STAR'I SALLAYACAK

16 yıldır çalıştığı Show TV'den ayrılığı TV dünyasına bomba gibi düşen Acun Ilıcalı'nın transfer olduğu Star TV'de yarattığı etki de bir o kadar güçlü oldu.

Ilıcalı'nın kanala transferinin kesinleşmesinin ardından daha önce verdiği pek çok dizi siparişi kararını donduran Star TV yönetimi, mevcut dramalarla ilgili de son kararını verdi. Buna göre Ilıcalı'nın yakında ekrana gelecek 2 yarışmasına yer açmak için reytingleri çok da iyi olmayan diziler tek tek yayından kaldırılacak.

Star TV ilk olarak Müjdat Gezen, Şebnem Sönmez ve Zafer Algöz gibi usta isimlerin rol aldığı komedi dizisi "İbreti Ailem"i bitirme kararı aldı. Ardından Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol'un oynadığı "İffet" dizisi bu sezon çekilecek 5 bölümün ardından ekran ömrünü tamamlayacak.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Acun'un Son Sürat Tatil Keyfi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement