Tmf'nin Organ Bağışına Destek Turu - Son Dakika
Kültür Sanat

Tmf'nin Organ Bağışına Destek Turu

Türkiye Motosiklet Federasyonunun, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının organ bağışının önemine dikkati çekmek için düzenlediği tur kapsamında Ankara'dan yola çıkan motosikletçiler, Edremit'e ulaştı

25.09.2013 20:02

Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının organ bağışının önemine dikkati çekmek için düzenlediği tur kapsamında Ankara'dan yola çıkan motosikletçiler, Edremit'e ulaştı.

Ankara'dan başlayan tura katılan 15 motosikletli, ilçe merkezine geldi. Motosikletlileri, Balıkesir Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akoğlan karşıladı. TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, yaptığı açıklamada, federasyon olarak spor yapmanın ve yaptırmanın yanı sıra sosyal projelere de büyük önem verdiklerini söyledi.

Sosyal projeler gerçekleştirmenin peşinde olduklarını anlatan Uçar, şöyle konuştu:

"Organ bağışını teşvik edecek bir organizasyon yapalım istedik. Toplamda bin 800 kilometrelik bir parkur oluşturdu arkadaşlarımız. Ankara'dan başlayan turumuzda, İstanbul, Tekirdağ ve Çanakkale'den sonra Balıkesir etabını da bitirmiş bulunuyoruz. Turumuz çerçevesinde İzmir'e oradan da Antalya'ya gideceğiz. Bu organizasyonla vatandaşlarımızı organ bağışı konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz."

Mustafa Alp Akoğlan da sivil toplum örgütlerinin organ bağışının arttırılması konusundaki etkilerinin yüksek olduğunu vurgulayarak bu tür organizasyonları önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.

Motosiklet konvoyu daha sonra İzmir'e hareket etti. - Balıkesir

Tmf\'nin Organ Bağışına Destek Turu
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Tmf'nin Organ Bağışına Destek Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement