Senaryo Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buluyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Senaryo Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Senaryo Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Ustanın Günü ve Rekabet Dostlukla Güzel gibi ses getiren organizasyonlara imza atan Yedirenk Sanat Vakfı, bu kez de Fida Film ve Tiglon’un katkılarıyla 15 Nisan – 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği “Birlikte Yaşama” temalı uzun metrajlı senaryo yarışmasında dereceye giren isimleri ödüllendiriyor.

19.11.2013 01:14

Jürisinde Hülya Koçyiğit, Birol Güven, Hasan Kaçan, Halil Ergün, Yüksel Aksu, Öktem Başol ve Ali Tokul gibi usta senarist, oyuncu ve yapımcıların bulunduğu yarışmanın ödül töreni 23 Kasım Cumartesi günü saat 11:00’da Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek. Sanat ve sinema dünyasından ünlü isimlerin katılacağı organizasyona Cahit Berkay ve ekibinin konseriyle renklenecek.

İKİ YÜZÜ AŞKIN KATILIM OLDU

Yedirenk Sanat Vakfı gerçekleştirdiği ilk uzun metrajlı tematik senaryo yarışmasının konusunu, “ayrılıkları” ne olursa olsun “aynılıklar” perspektifinden bakma felsefesiyle “Birlikte Yaşama” olarak belirledi. Türkiye’de gerçekleşen en geniş kapsamlı senaryo yarışmasına yurt genelinden ve yurt dışından iki yüzü aşkın katılımcı oldu. Senaryolar öncelikle, senaristlerden oluşan bir ön jüri tarafından değerlendirildi. Ön jürinin elemeleri sonucunda 15 senaryo finale kaldı. Ana jüri, finale kalan senaryoları büyük bir titizlikle değerlendirerek dereceye giren ilk üç ismi belirledi.

BİRİNCİYE 30 BİN TL ÖDÜL

Birinciye 30 Bin TL, ikinciye 15 Bin TL, üçüncüye 5 Bin TL veren yarışmanın ödül töreni Fida Film ve Tiglon’un katkılarıyla 23 Kasım Cumartesi saat 11:00’da, Hülya Koçyiğit, Birol Güven, Halil Ergün gibi isimlerin yanı sıra sinema ve sanat dünyasından tanınmış simaların katılımı ile Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek.

Kaynak: Star

Son Dakika Kültür Sanat Senaryo Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement