İzmir Hepimizin Derneği İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Kültür Sanat

İzmir Hepimizin Derneği İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

İzmir Hepimizin Derneği İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma temasıyla kurulan İzmir Hepimizin Derneği (İZHED), ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Dernek, üniversitelerde okuyan başarılı öğrencilere burs vermek, maddi açıdan sıkıntı yaşayan ailelere yardım etmek ve doğal afetlerde yardıma koşmak gibi birçok alanda çalışmalar yapmayı hedefliyor.

07.12.2023 12:09  Güncelleme: 12:23

"Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma" temasıyla kurulan İzmir Hepimizin Derneği (İZHED), ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Derneğin kurucu başkanı Cenk Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, tüm İzmir'in derneği olma hedefiyle kurdukları derneğin ilk yönetim kurulu toplantısını yaptıklarını belirtti.

Derneği "iyilik hareketi" olarak gördüklerini aktaran Yılmaz, üniversitelerde okuyan başarılı öğrencilere burs vermek, maddi açıdan sıkıntı yaşayan ailelerin yanında olmak, doğal afetlerde yardıma koşmak gibi birçok alanda çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Yılmaz, manifestolarının, "Birbirimize çok bağlı olacağız, birliğimiz daim olacak. Beraberlikten hiç vazgeçmeyeceğiz, beraberliğimiz sonsuza dek sürecek. Yardımlaşma denilince akla ilk biz geleceğiz, yardımlaşmada öncü olacağız. Dayanışmanın önemini anlatacağız, dayanıştığımız da kimse yalnız hissetmeyecek." olduğunu da açıklamasına ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İzmir Hepimizin Derneği İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement