Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Düzce'de Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Düzce'de Öğrencilerle Buluştu

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Düzce\'de Öğrencilerle Buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca düzenlenen mobil müze, Düzce'de öğrencilerle buluştu. Müzede Çanakkale Savaşları'ndan kalma objeler, resimler, fotoğraflar ve videolar sergileniyor.

10.10.2023 12:39  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca "Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale" sloganıyla yola çıkan mobil müze, Düzce'de öğrencilerle buluştu.

Çanakkale Savaşları'ndaki kahramanlıkların ve yaşananların vatandaşlara anlatılması amacıyla Türkiye turuna çıkan tır, Gölyaka ilçesinde öğrencilerin ziyaretine açıldı.

İçinde Çanakkale Savaşları'ndan kalma objelerin, resimlerin, fotoğrafların, Çanakkale askeri heykeli ile videoların gösterildiği ekranların bulunduğu mobil müze, her gün farklı bir okula giderek öğrencilerin Çanakkale ruhunu yakalayabilmelerine imkan veriyor.

Son olarak Gölyaka Yunus Emre İlkokulu bahçesine park eden mobil müzeyi gezen öğrencilere, görevli rehber Haydar Eren Uluğ tarafından Çanakkale Zaferi ile ilgili bilgi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Düzce'de Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement