Aslan Max Artık Bir Başrol Oyuncusu! - Son Dakika
Kültür Sanat

Aslan Max Artık Bir Başrol Oyuncusu!

Aslan Max Artık Bir Başrol Oyuncusu!

Max Maceraları - Kralın Doğuşu için geri sayım başladı!

28.02.2012 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların sevgilisi Aslan Max, 9 Mart'ta gösterime girecek Max Maceraları - Kralın Doğuşu filmiyle, tüm Türkiye'yi yepyeni bir macera dünyasıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Sezen Aksu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci ve Yekta Kopan gibi dev isimlerin sesleriyle eşlik ettiği Aslan Max'ın yeni filmi, 6 Mart'ta Cinebonus Kanyon/ Levent'te gerçekleştirilecek galanın ardından Türkiye çapında 150'den fazla sinemada gösterime girecek.

Türkiye'nin en sevdiği süper kahramanlardan biri olan Aslan Max, Türkiye'yi macera, eğlence ve gizem dolu yepyeni bir dünyayla buluşturmaya hazırlanıyor. Tüm çocukların sevgilisi Aslan Max, 9 Mart'tan itibaren 150'den fazla sinema salonunda gösterime girecek olan Max Maceraları - Kralın Doğuşu filmiyle birlikte beyaz perdenin sevilen kahramanlarından biri olacak. Bu dev proje için Türkiye'nin en dev isimlerini bir araya getiren Aslan Max'ın sinema filminde Sezen Aksu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Yekta Kopan ve çocuk oyuncu Alpay Şayhan yer alıyor.

Max Krallığı tehlike altında!

Kahraman, korkusuz ve mücadeleci kimliğiyle Aslan Krallığı'nı Gölgelerin Efendisi'nden kurtarmak için dostlarını da yanına alarak kararlı bir şekilde ilerleyen Aslan Max, Max Maceraları –Kralın Doğuşu filminde çölün ortasındaki bir piramitten, gökyüzündeki bir adaya kadar birçok farklı yerde güç kristalleri için savaşıyor. Tarihin yazmadığı çağlarda, başka bir gezegenden gelen Gölgelerin Efendisi'nin üç güç kristalini alabilmek için Aslan Krallığı'nı istila etmesiyle başlayan film, Max'ın Gölgelerin Efendisi'ni yenmek ve güç kristallerine ulaşmak için yaşadığı macera dolu yolculuğu konu alıyor. Sezen Aksu'nun Kraliçe'yi seslendirdiği filmde, Yekta Kopan Max'ı, Özge Özpirinçci Max'ın en yakın arkadaşı Leena'yı, Alpay Şayhan ise Yavru Fil'i seslendiriyor. Engin Altan Düzyatan'ın tok sesiyle tüm görkemini beyaz perdeye yansıtan Gölgelerin Efendisi, Max ve arkadaşlarının karşısına aşmaları gereken türlü zorluklar çıkaracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Aslan Max Artık Bir Başrol Oyuncusu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement