Ankara'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel projeler başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Ankara'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel projeler başladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 'Yüz Yıllara Armağan Projesi' kapsamında Hıdırlıktepe Rekreasyon Alanı ve Yüzüncü Yıl Şükran Anıtı projesi inşaatına başlandığını ve bu yıl içerisinde hizmete gireceğini duyurdu. Ayrıca projede Kültür Teras Bahçeleri ve Endemik Bitki Alanları, Kent Arşiv ve Taş Müzesi, Giriş meydanı, uluslararası gençlik kampı, amfi, hıdırellez ateş alanı gibi birçok farklı bölüm de yer alacak.

21.08.2023 23:20

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında "Yüz Yıllara Armağan Projesi" kapsamında Hıdırlıktepe Rekreasyon Alanı ve Yüzüncü Yıl Şükran Anıtı projesi inşaatına başlandığını ve bu yıl içerisinde hizmete gireceğini duyurdu.

Mansur Yavaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında "Yüz Yıllara Armağan Projesi" kapsamında; Hıdırlıktepe Rekreasyon Alanı ve Yüzüncü Yıl Şükran Anıtı, Kültür Teras Bahçeleri ve Endemik Bitki Alanları, Kent Arşiv ve Taş Müzesi, Giriş meydanı, uluslararası gençlik kampı, amfi, hıdırellez ateş alanının inşaatına başlandığını bildirdi.

Yavaş, projeye ilişkin bir videoyu Twitter hesabınan paylaşarak "Bu yıl içerisinde hizmetinizde" bilgisini verdi.

Ankara\'da Cumhuriyet\'in 100. yılına özel projeler başladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Ankara'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel projeler başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement