33. Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nde Sefo Sahne Aldı - Son Dakika
Kültür Sanat

33. Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nde Sefo Sahne Aldı

Bu yıl 33. kez düzenlenen Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nde ünlü rap sanatçısı Sefo, on binlerce kişi tarafından izlendi. Festival kapsamında Troya dans grubu, sergi ve stantlar, Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin'in şiir dinletileri, Grup Nostalji ve Celo Boluz'un dinletileri yer aldı. Ayrıca Hande Yener, Haluk Levent, Melek Mosso gibi ünlü şarkıcıların konserleri ve Adamlar, Yaşlı Amca gibi grupların konserleri düzenlendi. Sefo'nun yüksek performansıyla gerçekleşen konser, festivalin coşkusunu artırdı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Sefo'ya plaket ve yöresel ürünlerden oluşan hediye paketini takdim etti.

18.08.2023 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye'de Sefo'ya büyük ilgi

Ören'de kültür, sanat ve edebiyat rüzgarı esti

BALIKESİR - Bu yıl 33. kez düzenlenen Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nde ünlü isimler ziyaretçilerle buluşmaya devam ediyor. Burhaniye'de sahne alan rap sanatçısı Sefo'yu on binlerce kişi izledi.

16 Ağustos'ta Ören Meydanı'nda yapılan açılış töreni sonrası Troya dans grubu seyirciler ile buluştu. Meydanda kurulan sergi ve stantlarda birbirinden farklı el emeği ürünler sergilendi.

Usta Şair Ataol Behramoğlu ve müzisyen Haluk Çetin'in özel şiir dinletilerinin yanı sıra, Grup Nostalji ve Celo Boluz gibi isimler de dinletileriyle katılımcıları coşturdu.

Etkinlik; söyleşi, panel, tiyatro ve dinletiler yanında Taylıeli Amfi Tiyatro'da Hande Yener, Haluk Levent, Melek Mosso gibi ünlü şarkıcıların konserleri ile devam edecek.

Ören Plajı'nda düzenlenen konserlerinde ise Adamlar ve Yaşlı Amca gibi grupların yanı sıra Sefo da müzikseverlerle bir araya geldi.

7'den 70'e her kesimin beğenerek dinlediği Sefo, 33. Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Ören Sahili'nde şarkılarını sevenleri için söyledi. On binlerce vatandaşın akın ettiği konser sahne şovları ve Sefo'nun yüksek performansıyla sürdü.

Başarılı sanatçının şarkılarına eşlik eden hayranları, festivalin coşkusunu doyasıya yaşadı. Ünlü sanatçıyı sevenleriyle buluşturan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler sahneye çıkarak Sefo'ya günün anısına plaket ve yöresel ürünlerden oluşan hediye paketini takdim etti.

Plaket sunumu için sahneye çıkan Başkan Deveciler, "Hepinizi bir araya getirmek bizim boynumuzun borcu" diyerek, gençlerin mutluluğunu paylaştı. Konser on binlerce kişinin katılımıyla devam etti.

33. Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali\'nde Sefo Sahne Aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat 33. Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nde Sefo Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement