Kaanlar Süzme Yoğurt Raflarda - Son Dakika
Kadın

Kaanlar Süzme Yoğurt Raflarda

Kaanlar Süzme Yoğurt Raflarda

Kaanlar Gıda, ürün yelpazesine süzme yoğurdu da ekledi. Kalsiyum açısından zengin Kaanlar Süzme Yoğurt, son teknoloji kullanılarak üretiliyor.

21.11.2013 14:25

35 yıldır tüketici ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun ürünler hazırlayan Kaanlar Gıda, kahvaltılık çeşitleri ile sofraları donatıyor. Kaanlar Gıda, Türk mutfağında önemli bir yeri olan süzme yoğurdu da ürün gamına ekledi. Geleneksel süzme yoğurt keyfi Kaanlar ile daha sağlıklı daha lezzetli…

Geçmişten bu yana farklı yöntemlerle elde edilen süzme yoğurt, Kaanlar tarafından ileri teknoloji kullanılarak, geleneksel tadından ödün vermeden üretiliyor. Kaanlar Gıda Mühendisi Osman Emre Sayın, hijyenik şartlarda üretilen, üstün kalitedeki süzme yoğurdun, günlük kalsiyum ihtiyacının karşılanmasında da önemli bir rol üstlendiğini belirtiyor. Çorbalarda kullanılabilen, yemeklere eşlik eden süzme yoğurt, enfes tadıyla tek başına da tüketilebiliyor. Profesyonel aşçıların da tercihi olan Kaanlar Süzme Yoğurt, kıvamı ve lezzeti ile fark yaratıyor.

Kaanlar Gıda'nın kendi tesislerinde ürettiği süzme yoğurt, geri dönüşümlü, sağlıklı 2,5 kg'lık ambalajlarda tüketiciye ulaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Kaanlar Süzme Yoğurt Raflarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement