Brezilya'da kaldırımda öpüşen çifte otomobil çarptı - Son Dakika
Hukuk

Brezilya'da kaldırımda öpüşen çifte otomobil çarptı

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde bir çifte, kaldırımda öpüştükleri sırada bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle erkek hayatını kaybederken kadın ise yaralandı. Sürücünün ise alkollü olduğu belirlendi.

26.08.2023 15:03  Güncelleme: 18:55

Brezilya'da Jonathan Ribeiro isimli 31 yaşındaki bir erkek, kız arkadaşı ile kaldırımda öpüştüğü sırada kazaya kurban gitti. Alkollü sürücünün çarptığı çiftten Ribeiro hayatını kaybetti. Genç adamın kız arkadaşı ise hafif yaralandı.

Brezilya'da kız arkadaşı ile kaldırımda öpüşen adam ve kız arkadaşına otomobil çarptı

ARACINI ÇİFTİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda, Jonathan Ribeiro ve 26 yaşındaki kız arkadaşı, Sao Paulo'nun güney bölgesinde köpekleriyle yürüyüş yapıyordu. Bu sırada bir sürücü, akaryakıt istasyonuna yakın bir noktada çiftin üzerine arabasını sürdü.

Brezilya'da kız arkadaşı ile kaldırımda öpüşen adam ve kız arkadaşına otomobil çarptı

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın görüntülerinde kız arkadaşı birlikte ile köpeğini yürüyüşe çıkaran Ribeiro'nun, kız arkadaşıyla öpüştüğü anlar kaydedildi. Bu sırada akaryakıt istasyonundan hızla çıkan bir sürücü, aracını çiftin üzerine sürdü. Şoför, kazadan sonra kaçmaya çalışırken bir kişi tarafından yakalandı.

Brezilya'da kız arkadaşı ile kaldırımda öpüşen adam ve kız arkadaşına otomobil çarptı

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ribeiro ve kız arkadaşı olaydan sonra hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Ribeiro tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kız arkadaşının ise omuzunda kırık oluştu. Gözaltına alınan alkollü sürücü hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Şoför şartlı olarak serbest bırakıldı.

Brezilya\'da kaldırımda öpüşen çifte otomobil çarptı

Son Dakika Hukuk Brezilya'da kaldırımda öpüşen çifte otomobil çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement