Zeki Toçoğlu: Gücümüzü İstikrardan Alıyoruz - Son Dakika
Güncel

Zeki Toçoğlu: Gücümüzü İstikrardan Alıyoruz

Zeki Toçoğlu: Gücümüzü İstikrardan Alıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ADA AVM'de işyeri sahipleri ve çalışanlarla bir araya geldi.

14.03.2014 09:43  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehir genelinde faaliyet gösteren iş adamlarıyla bir araya gelen Başkan Toçoğlu; Hidroelektrik Santrali, Akçay Barajı ve Sakaryapark projeleri ile geleceğe güvenle bakan bir şehir oluşturduklarını belirtti ve ekledi: "Güçlü ve istikrarlı bir hükümetin getirdiği artı değerlerle bu projeleri hayata geçirdik."

Alışveriş merkezi içerisindeki dükkanları ziyaret eden Başkan Toçoğlu, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Toçoğlu buradaki ziyaretinin ardından Elmas Hotel'de düzenlenen istişare toplantısında beraberinde SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve SATSO Meclisi Başkanı Akgün Altuğ ile şehir genelinde faaliyet gösteren iş adamları ile bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını yapan SATSO Meclisi Başkanı Akgün Altuğ, "Önümüzdeki yerel seçimlerin ardından tüm şehir Büyükşehir sınırlarına dahil olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin yetkileri artıyor. Sayın Başkanımızın gelecek dönem projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için bir arada bulunuyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu şehir bizim

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Ülkemizdeki gidişatı en yakından sizler takip ediyorsunuz. Ekonomimizdeki gelişmeleri görüyorsunuz. Bu gelişmeler sizin kanalınızla ülkeyi etkiliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak 5 yıl içerisinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için önemli çalışmalar yaptık. Bu projeleri hayata geçirirken her zaman STK'larımızla istişarelerde bulunduk. Sakarya, tarım ve sanayi şehri. Bir yandan tarım sektörünün geleceğini korumaya çalışırken diğer yanda da sanayicilerimiz için çalışmalar geçekleştirdik. Sakarya'nın turizm alanında da adından söz edilir bir şehir olması için şehrimize yeni tesisler kazandırıyoruz. Bu ülke, bu şehir bizim. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmanın gayret içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir yatırımları

İçmesuyu, enerji ve turizm yatırımlarını değerlendiren Başkan Toçoğlu, "Görev süremiz boyunca şehrimiz adına önemli projelere imza attık. Sakarya Nehri üzerinde Hidroelektrik Santrali inşa ettik. Türkiye'de ilk defa bir belediye hidroelektrik santrali inşa etti. Yaklaşık 2 milyon TL değerinde enerji üretmiş durumdayız. Akçay Barajı'nın da ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah yılda 40 milyon metreküp su biriktirecek barajımız, Sapanca Gölü'ne alternatif içmesuyu kaynağı olacak. Şehrimizin rüya projesi Sakaryapark'ta ilk etap çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Şehrimizi nehir ile buluşturuyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde Sakaryapark'ı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Güçlü ve istikrarlı bir hükümetin getirdiği artı değerlerle bu projeleri hayata geçirdik" dedi.

Köylere yüksek standartlarda hizmet

Seçimlerin Sakarya'ya hayırlı sonuçlar getirmesi temennisinde bulunarak konuşmasını sonlandıran Başkan Zeki Toçoğlu, "İnşallah önümüzdeki dönem yürürlüğe girecek Büyükşehir Yasası ile Taraklı, Kocaali ve Kaynarca'nın köylerine kadar hizmet götüreceğiz. Bu yasa ile köylerimiz de yüksek standartlarda hizmete kavuşacak. Büyükşehir'in güçlü hizmet eli tüm şehrimize uzanacak. Önümüzdeki seçimlerin şehrimize ve milletimize hayırlı sonuçlar vermesi için dua ediyorum. Programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeki Toçoğlu: Gücümüzü İstikrardan Alıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement