Zeki Toçoğlu "Hemşerilerimizi Mahçup Etmeyeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Zeki Toçoğlu "Hemşerilerimizi Mahçup Etmeyeceğiz"

Zeki Toçoğlu "Hemşerilerimizi Mahçup Etmeyeceğiz"

Taşkısığı Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Taşkısığı her zaman bizim yanımızda oldu.

03.11.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşkısığı Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, "Taşkısığı her zaman bizim yanımızda oldu. 1 Kasım'da da AK Parti'ye yüzde 90'lık bir destek verdi. Hamdolsun kaldığımız yerden yolumuza devam ediyoruz. Sorumluluğumuz arttı. Artık daha fazla konsantre olup yola devam etme zamanıdır. Hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Desteğini esirgemeyen Taşkısığı sakinlerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 1 Kasım seçimleri sonrasında tebrik ziyaretlerini Adapazarı Taşkısığı Mahallesi'nde sürdürdü. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'ın da yer aldığı programda mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Toçoğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toçoğlu, seçimlerde yüzde 90'lık oy oranı ile AK Parti'ye destek veren Taşkısığı sakinlerine şükranlarını iletti.

1 Kasım'da demokrasi bayramı yaşadıklarını belirten Başkan Toçoğlu, "Ülkemizin gerçekten çok daraldığı bir dönemde feraset örneği göstererek AK Parti'ye sahip çıktınız. Partimize Sakarya'da ve Türkiye'de yeniden kaldığımız yerden devam etme imkanı sağladınız. Bundan sonra biz de sizlerin bu desteği ve güvenine layık olmak için gece gündüz çalışacağız. İnşallah hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Kadınlarımıza, gençlerimize özellikle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Taşkısığı'nın her zaman AK Parti'ye sahip çıktığını da hatırlatan Toçoğlu, "Seçim propagandası süresince ahlaki çerçeve içerisinde çalıştık. Hiç kimseye mesnetsiz ithamlarda bulunmadık. Biz hemşerilerimize ne yapacaksak onları anlattık. Bazıları AK Parti'nin aleyhinde söylemlerin içerisine girdiler. Ancak her zamanki gibi arkamızdan nal toplamaya devam ediyorlar. Şimdi bize düşen daha fazla konsantre olup yola devam etmektir. Her zaman bize sahip çıkıyorsunuz. Desteğiniz sürdükçe daha güzel günler göreceğiz. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum" dedi. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından mahalle gençleri ile birlikte halaya katıldı; vatandaşlardan gelen fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeki Toçoğlu 'Hemşerilerimizi Mahçup Etmeyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement