Yunusemreli Futbolcular Yeni Sezona Hazır - Son Dakika
Yerel

Yunusemreli Futbolcular Yeni Sezona Hazır

Yunusemreli Futbolcular Yeni Sezona Hazır

Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor, Karaali Mahallesi’ndeki yeni tesislerinde topbaşı yaptı.

12.08.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor, Karaali Mahallesi'ndeki yeni tesislerinde topbaşı yaptı.

Takımın ilk antrenmanını Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Dandin ve Saniye Altay, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, birim müdürleri, kulüp yöneticileri de izledi. Futbolculara, Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin selamını ve başarı dileklerini ileten Başkan Yardımcıları Mustafa Dandin ve Saniye Altay, güzel bir sezon geçirmeleri temennisiyle baklava ikram etti. Çok iddialı, dinamik ve genç bir takım kurduklarını belirten Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, "1 yıl da 12 branşta faaliyet gösteren, ülke çapında dereceler ve kupalar alan tüm Manisa halkının takdirle konuştuğu ve takip ettiği bir kulüp haline geldik. Bu durumda başarının sahipleri şüphesiz bu kulübe maddi manevi en çok desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi, kulüp yöneticilerimiz ve büyük Yunusemre ailesidir. İlk yılımızda kendi tesislerimizde ilk antrenmanımıza çıkmak çok güzel bir duygu. Emeği geçen herkese kulübümüz adına teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah yapmış olduğumuz yeni transferlerimiz ve dinamik kadromuzla bu yıl da süper amatör kümenin en iddialı ve futboluyla keyif veren takımı olacağız. Yunusemre Belediyespor'un başarıları ve şampiyonlukları inşallah bu sezon da devam edecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemreli Futbolcular Yeni Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement