Yunusemre İlçesinin İlk Tanıtım Belgeseli Çekildi - Son Dakika
Yerel

Yunusemre İlçesinin İlk Tanıtım Belgeseli Çekildi

Yunusemre İlçesinin İlk Tanıtım Belgeseli Çekildi

Manisa’nın Büyükşehir belediyesi olmasının ardından merkezde kurulan 2 ilçeden biri olan Yunusemre ilçesinin ilk tanıtım belgeseli çekildi.

27.01.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Büyükşehir belediyesi olmasının ardından merkezde kurulan 2 ilçeden biri olan Yunusemre ilçesinin ilk tanıtım belgeseli çekildi. Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla Ege TV tarafından çekilen belgesel şubat atında ekranlara gelecek.

Program yapımcısı Erhan Önel'in sunumuyla hazırlanan belgeselde Yunusemre ilçe sınırları içinde yer alan tarihi ve kültürel değerler görüntülendi. Manisa'nın en büyük ilçesi olma özelliğini taşıyan Yunusemre'nin nüfus ve coğrafi özelliklerinin de ekrana geleceği belgeselde, gün ışığına çıkarılması planlanan Yoğurtçu Kalesi izleyenleri adeta büyüleyecek.

Sunucu Erhan Önel, ilçenin en önemli değerlerinden Aigai antik kentini de ekrana taşıdı. Belediye başkan danışmanlarından Kefayettin Öz, antik kentteki çalışmalarla ilgili bilgi verirken, Yunusemre'nin en önemli değerli arasında yer alan Yuntdağı bölgesiyle ilgili meclis üyesi Mustafa Gürler önemli bilgiler aktardı.

Programda ilçenin sembol camisi İvaz Paşa Cami'nden de görüntüler yer alacak. Cuma günü yapılan çekimlerde ise Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Kaymakam Yüksel Topal ile röportajlar yapıldı.

İlçenin birçok önemli özelliğinin yansıtıldığı belgesel Şubat ayı içinde ekranlara gelecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre İlçesinin İlk Tanıtım Belgeseli Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement