Yunusemre Belediyespor Judo'da Başarıya Doymuyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyespor Judo'da Başarıya Doymuyor

Yunusemre Belediyespor Judo\'da Başarıya Doymuyor

Sakarya ilinde gerçekleştirilen Uluslararası 30 Ağustos Zafer Kupası Judo müsabakaları’nda Yıldızlar kategorisinde Yunusemre Belediyespor Judo sporcusu Selin Ekizoğlu 63 kilogramda ikinci, Gülperay Özdemir ise 63 kilogramda üçüncü oldu.

28.08.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya ilinde gerçekleştirilen Uluslararası 30 Ağustos Zafer Kupası Judo müsabakaları'nda Yıldızlar kategorisinde Yunusemre Belediyespor Judo sporcusu Selin Ekizoğlu 63 kilogramda ikinci, Gülperay Özdemir ise 63 kilogramda üçüncü oldu.

Yeni kurulan bir takım olmasına rağmen birçok branşta başarılar elde eden Yunusemre Belediyespor, başarılarına Judo'yu da ekledi. Sakarya ilinde gerçekleştirilen Uluslararası 30 Ağustos Zafer Kupası Judo Müsabakaları'nda Yıldızlar kategorisinde Selin Ekizoğlu 63 kilogramda ikinci, Gülperay Özdemir ise 63 kilogramda üçüncü oldu.

Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çağ yaptığı açıklamada, futbol, basketbol ve birçok branşta başarılar elde eden Yunusemre Belediyespor'un Judo'da da başarılı sonuçlar elde ettiğini vurgulayarak, "Yunusemre Belediyespor Judo takımımız bayanlarda katıldığı uluslararası turnuvada büyük başarı elde etti. Uluslararası 30 Ağustos Zafer Kupası Judo Müsabakaları 21-23 Ağustos 2015 tarihlerinde Sakarya ilinde 10 ülke 25 kulüp 37 il ve bin sporcunun katılımıyla yapıldı. Yunusemre Belediyespor Kulübü Judo takımından Yıldızlar kategorisinde 63 kilogramda Selin Ekizoğlu ikinci, 63 kilogramda Gülperay Özdemir ise 3. olmuştur. Sporcularımızı ve hocalarımızı tebrik ederek başarılarının devamını diliyor ve en başından beri spora ve sporcuya büyük destek veren Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyespor Judo'da Başarıya Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement