Yunusemre Belediyesi'nde Çalışan Kadın Şoför Örnek Oldu - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi'nde Çalışan Kadın Şoför Örnek Oldu

Yunusemre Belediyesi\'nde Çalışan Kadın Şoför Örnek Oldu

Manisa’da iki çocuk annesi 34 yaşındaki Bedriye Yüksel, Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri bünyesinde hizmet veren çöp kamyonlarını kullanarak, iş hayatının bir çok alanında kadının çalışabileceğini gösteriyor.

25.09.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da iki çocuk annesi 34 yaşındaki Bedriye Yüksel, Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri bünyesinde hizmet veren çöp kamyonlarını kullanarak, iş hayatının bir çok alanında kadının çalışabileceğini gösteriyor.

Yunusemre Belediyesi'nde çalışan 2 çocuk annesi Bedriye Yüksel, 15 gün önce şoför olarak görevine başladı. Temizlik İşleri bünyesinde hizmet veren çöp kamyonlarını kullanan Yüksel, herkesin ilgisini çekiyor. Bireylerin çoğunun şoför olduğu bir ailede yetişen E sınıfı ehliyet sahibi Bedriye Yüksel, her sabah saat 06.30'da direksiyon başına geçerek işine başlıyor. İlk defa şoför olarak çalıştığını belirten Yüksel, vatandaşların hem dikkatini çekiyor hem de takdirini topluyor.

Kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını hatırlatan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Bedriye hanım kısa sürede çalışkanlığıyla dikkatimizi çekti. Bir kadın olarak işini çok iyi yapıyor. Böyle ağır bir görevin üstesinden gelerek hemcinslerine örnek oldu. Kendisine ve personelimize başarılar diliyorum" dedi.

Ailesinde babasının ve ağabeylerinin tır şoförü olduğunu belirten Bedriye Yüksel, "15 gün önce işe başladım. İşimi çok seviyorum. Evliyim iki çocuğum var. Daha önce farklı işlerde çalışmıştım ama ilk defa şoförlük yapıyorum. E sınıfı ehliyetim var. Ehliyeti 9 yıl önce almıştım Birçok yere iş başvurusu yaptım ama sonuç alamadım. Tek çare olarak Yunusemre Belediyesi'ne başvurdum. Yunusemre Belediyesi beni işe aldı. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ediyorum.. Bundan sonra Yunusemre ilçesinin temizliği için çalışacağım" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi'nde Çalışan Kadın Şoför Örnek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement