Yunusemre Belediyesi Judoda Başarılı Sporcular Yetiştiriyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Judoda Başarılı Sporcular Yetiştiriyor

Yunusemre Belediyesi Judoda Başarılı Sporcular Yetiştiriyor

Birçok spor branşında verdiği kurslarla başarılı sporcular yetiştiren Yunusemre Belediyespor, bünyesinde yeni açtığı judo kursu da yoğun ilgi gördü.

05.08.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok spor branşında verdiği kurslarla başarılı sporcular yetiştiren Yunusemre Belediyespor, bünyesinde yeni açtığı judo kursu da yoğun ilgi gördü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri'nde gerçekleştirilen judo kurslarını yakından takip eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, kurs öğrencileri ve aileleri ile sohbet etti.

Şule Uygur, Yunusemre Belediyespor olarak birçok branşta başarılı bir şekilde yaz okulu kurslarına devam ettiklerini vurgulayarak, "Yunusemre Belediyesi olarak judoda başarılı bir şekilde kurslarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu yıl judo branşında Türkiye Şampiyonası'nda çok başarılı dereceler elde ettik. İnşallah başarımızı uluslararası platformda sürdürmeye devam edeceğiz. Yaz okulundaki amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp, zamanlarını spor ile geçirerek sağlam ve zihinde sporcular yetiştirmektir." dedi.

Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Orhan Akdemir ise Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla yeni başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla judo yaz okulu kurslarına devam ettiklerini belirterek, "Haftada iki gün ikişer saat olmak üzere antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Şuanda yaz okulunda 40 civarında sporcumuz var. Servis, kıyafet ve birçok konuda bizlere yardımcı olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre Belediyespor Başkanımız Arif Alkan'a çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yunusemre Belediyesi'nin açtığı judo yaz okulu kurslarına çocuğunu severek gönderdiğini ifade eden eski Judo Türkiye Şampiyonu Nilgün Küçükyılmaz, "Ben eski Türkiye Şampiyonu olarak çocuğumu da judo sporunu öğrenmesi amacıyla getirdim. Açtıkları yaz okullarından dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Judoda Başarılı Sporcular Yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement