Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi Mazbatasını Aldı

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi Mazbatasını Aldı

AK Parti'nin Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi mazbatasını aldı.

07.04.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi mazbatasını aldı.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte oluşan iki yeni ilçeden biri olan Yunusemre'de Belediye Başkanlığı'na seçilen Mehmet Çerçi, yoğun katılımın olduğu törende mazbatasına aldı. Manisa Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende Çerçi, mazbatasını Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Durmuş Ali Erbil'den teslim aldı. Dönüm noktasında olduklarını ve seçimi kazandıklarını ifade eden Çerçi, seçimi kazanmada herkesin çok büyük katkısı olduğunu dile getirdi. Vatandaşın oylarını Yunusemre olarak verdiğini vurgulayan Çerçi,vatandaşlara şükran ve hizmet borçlu olduklarını belirterek, "Bu bir hizmet yarışı, hamdolsun olsun, halkımız bu hizmet yarışında bize önemli bir görev verdi. Bizde inşallah halkımızı mahcup etmeyeceğiz. Milletimize yanlış yapmayacağız. Bütün gücümüzle, gayretimizle iyi niyetimizle, samimiyetimizle, ekibimizle birlikte yarından itibaren hizmetlere başlayacağız. Öncelikle meclis ve belediyemizin kuruluş çalışmalarını tamamlamamız lazım. İlk defa kurulan bir belediyeyiz. Kuruluş sancıları olacak. Ekibimizi hazırlayacağız, yerimizi hazırlayacağız, bir sistem kurmamamız lazım. Saat gibi çalışan bir sistem olacaka inşallah" dedi.

"ONLARIN GÖRÜŞLERİNE DE DEĞER VERECEĞİZ"

İyi niyet ve samimiyetle yola çıktıklarını dile getiren Çerçi, mecliste AK Parti'nin dışında MHP ve CHP meclis üyelerinin de olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Her ne kadar biz Meclis'te çoğunlukta olsakta, o arkadaşlarımızın görüşleri de bizim için önemlidir. Onların görüşlerini de değer vereceğiz. Onların da varsa önemli fikirleri onlardan da istifade edeceğiz. Belki bizim göremediğimiz bir şey olur, onlardan fikir ve katkı gelebilir, demokrasi çerçevesinde, hukuk içerisinde onların da önemli görüşleri bizim için mutlaka yol gösterici olacaktır."

"YANLIŞ YOLLARA SAPMADAN HİZMET EDECEĞİZ"

Yunusemre ilçesini kalkındırmak, halkın yarasına merhem olmak için çalışacaklarını ifade eden Çerçi, "Her türlü katkıya da açığız. Diyalog içerisinde, samimiyetle, iyi niyetle, kavgadan uzak, sevgi ve muhabbet içerisinde birleştirici bir anlayış ve ruhla bu şehri daha ileriye götürmek bizlerin temel vazifesidir. İnşallah güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız. Yanlış yapmadan, yanlış yollara sapmadan şehrimize hizmet edeceğiz" dedi.

Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Durmuş Ali Erbil, Başkan Çerçi ile birlikte AKP'li belediye meclis üyelerinin de mazbatalarını verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • seyfullah PANDIR: hayırlı olsun,başarılarınızın devamını dilerim muradiye mahallesinden fidancı 0 0 Yanıtla

Advertisement