Yola Çıktı Geliyor - Son Dakika
Güncel

Yola Çıktı Geliyor

Şampiyonluk için tüm imkanları seferber eden kulüp başkanımız Mustafa Ödübek, önemli bir oyuncuyu daha Yeni Amasyaspor'a kazandırdı.

20.12.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce PTT 1.lig takımlarından Kartalspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'da forma giyen ve şuan Kıbrıs Rum kesiminde futbol oynayan Nijerya'lı kanat oyuncusu Debola Daniel Ogunseye ile anlaşma sağlandı.

Şuan Kıbrıs Rum kesiminde forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Debola Daniel Ogunseye 2009 Yılında henüz 21 yaşındayken Amerika USL liginde oynadığı 50 karşılaşmada 48 gol atarak dikkatleri üzerine çekmiş ve en değerli oyuncu seçilmişti.

Ülkemizde Kartalspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor formasıyla o zamanki ismi Bank Asya, şimdiki adıyla PTT 1.lig'de forma giyen ve ülkemize yabancı olmayan Debola Daniel Ogunseye, Forvet hattındaki yıpratıcılığı ile ön plana çıkan bir oyuncu

Genel Menajerimiz Osman Önder yaptığı görüşme sonrasında Türkiye'de Yeni Amasyaspor forması giymeye ikna ettiği Nijerya'lı oyuncuyla her konuda anlaşma sağlarken eşyalarını toplamaya başlayan Debola, Salı günü Amasya'da olacak.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement