Yaralı Öğrenciler İçin Kan Bağışına Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Yaralı Öğrenciler İçin Kan Bağışına Büyük Destek

Yaralı Öğrenciler İçin Kan Bağışına Büyük Destek

Bursa-Karacabey yolunun Gölkıyı Kavşağında meydana gelen ve 3kişinin yaşamını yitirdiği kaza sonrası 30 yaralının tedavi altına alındığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin acil kana ihtiyacına yönelik çağrısına Karacabeylilerden yoğun destek verildi.

26.02.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa- Karacabey yolunun Gölkıyı Kavşağında meydana gelen ve 3kişinin yaşamını yitirdiği kaza sonrası 30 yaralının tedavi altına alındığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin acil kana ihtiyacına yönelik çağrısına Karacabeylilerden yoğun destek verildi.

Kan ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla duyurularda bulunan Karacabey Belediyesi, kan vermek isteyen vatandaşları 60 kilometre mesafedeki hastaneye ulaştırdı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Kan ihtiyacı olduğunu duyduktan sonra hemen harekete geçerek gerekli duyuruları anons ettik ve SMS mesajlarla vatandaşlarımıza acil kan ihtiyacını duyurduk. Henüz ilk anonsun ardından belediye binamız önünde elliye yakın vatandaşımız kan vermek için toplandı. Belediye olarak tahsis ettiğimiz yolcu otobüsümüzle birlikte hastaneye ulaştırdık. Fakülte ile olan diyaloğumuz ise devam etmekte. İhtiyaç dahilinde ikinci bir araç hazır bekletilmektedir. Duyarlılığından ötürü tüm Karacabey halkına teşekkür ederiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaralı Öğrenciler İçin Kan Bağışına Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement