Yabancı Uyruklu Şahısların Gasp Edildiği İddiası - Son Dakika
Güncel

Yabancı Uyruklu Şahısların Gasp Edildiği İddiası

Yabancı Uyruklu Şahısların Gasp Edildiği İddiası

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Afgan uyruklu 15 kişiyi gasp ettiği iddia edilen 3 kişi yakalanırken, 1 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

26.11.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Afgan uyruklu 15 kişiyi gasp ettiği iddia edilen 3 kişi yakalanırken, 1 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, 15 Afganistan uyruklu vatandaşı yurt dışına çıkarmak amacıyla Balıkesir'den İzmir'in Aliağa ilçesine götüren İ.Y ve M.A, yabancı uyruklu şahısları Bozköy Mahallesi civarında ormanlık alanda araçtan indirerek O.O. S.D ve T.Ö isimli kişilere teslim etti. Bu kişilerse, iddialara göre Afgan uyruklu kişilerin eşya, pasaport, para ve yüzüklerini alarak kayıplara karıştı. Yabancı uyruklu kişileri bölgede gören bazı vatandaşlarsa hemen durumu Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Emniyet birimleri ile jandarma tarafından bir operasyon düzenlerken, olay karıştığı iddia edilen 3 kişi yakalandı. Firar eden bir kişinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Afgan uyruklu şahıslar ise, ifadelerinin ardından göç idaresine gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yabancı Uyruklu Şahısların Gasp Edildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement