Vekili Suçlayan Vatandaş: Heyecandan Şaşırdım - Son Dakika
Güncel

Vekili Suçlayan Vatandaş: Heyecandan Şaşırdım

Vekili Suçlayan Vatandaş: Heyecandan Şaşırdım

Şanlıurfa'da eğitimdeki sorunları protesto eden grup adına açıklama yapan kişinin, vekil Akman ismini heyecandan sehven kullandığı ortaya çıktı.

19.09.2014 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklarının evlerinden uzak bir okula nakledilmesine tepki amaçlı düzenlenen eylemde, velilerden birisi sorunlarını aktarmak üzere Vekil Akman'a ulaştıklarını ancak muhatap alınmadıkları iddiası doğru çıkmadı. Akman, "Bu yönde kimse beni aramadı" dedikten sonra vatandaş da, "Heyecandan şaşırdım" diyerek daha önce söylediklerinin doğru olmadığını itiraf etti.

Gazete İpekyol'un 16.09.2014 tarihli sayısında "İlk dersimiz: Okulumu istiyorum" başlıklı haberde geçen Müslüm Gülel İlkokulunun ortaokula dönüştürülmesiyle ilgili AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'a ulaştığını ancak Vekil Akman'ın kendilerini muhatap almadığını ifade eden Mehmet Aslan'ın açıklaması üzerine Gazete İpekyol'u arayan Vekil Akman, böyle bir konuda ilgili şahsın kendisini aramadığını ve bu konudan haberdar olmadığını kaydetti. Akman, "Böyle bir görüşme olmamıştır. Böyle biri ne beni aramıştır ne de aramızda böyle bir görüşme olmuştur" dedi.

ASLAN: HEYECANDAN AKMAN'IN ADINI KULLANDIM

Haberde Vekil Akman'la ilgili açıklama yapan Mehmet Aslan ise, Milletvekili Yahya Akman'ın danışmanını aradığını kameralar karşısında heyecandan şaşırıp Vekil Akman'ın adını kullandığını söyledi. Aslan, görüşme yaptığı kişinin aslında bir kadın danışman olduğunu belirtti.

Aslan, pazartesi günü yaptıkları eylemde, "Bizi temsil ediyor. İsmini de söylüyorum… Yahya Akman. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili. Adam bana diyor ki, 'akıl yok mu sizde, çocuklarınızı başka okula gönderin.' Adamın bana verdiği cevap bu. Adam milletvekili olmuş, millet meclisine girmiş adam okulların Milli Eğitim Bakanlığı sistemi üzerinden kayıt yapıldığını bilmiyor. Telefonu yüzümüze kapatan milletvekilleri oldu." şeklinde iddiada bulunmuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vekili Suçlayan Vatandaş: Heyecandan Şaşırdım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement