Vali Yusuf Odabaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Yusuf Odabaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Yusuf Odabaş\'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

29.08.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Odabaş mesajında şunları kaydetti; "Şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan ve Kurtuluş Savaşı' nı sona erdiren Büyük Taarruz Zaferimizin 93'üncü yıl dönümünü, milletçe idrak etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.

Milletimiz kazandığı bu büyük zaferle tüm dünyaya; Türk milletinin vatanı, bağımsızlığı ve özgürlüğü söz konusu olduğunda canını seve seve feda edebileceğini ve asla esaret altına girmeyeceğini göstermiştir. Bu zafer Türkiye Cumhuriyetinin sarsılmaz temeller üzerine kurulmasını sağlamıştır.

Ecdadımızdan emanet aldığımız bu kutsal vatanı korumak, her alanda emin adımlarla ilerletmek ve milletimizi hak ettiği seviyeye ulaştırmak için yılmadan çalışmaya devam etmek, aynı inanç ve imanla birlik ve beraberliğimizi korumak, ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmaya mecburuz.

Bu duygularla; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yusuf Odabaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement