Vali Vekili Turan Eren Okul Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Vali Vekili Turan Eren Okul Protokolü İmzaladı

Vali Vekili Turan Eren Okul Protokolü İmzaladı

Antalya Vali Vekili Turan Eren okul protokolü imzaladı.

30.09.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Vali Vekili Turan Eren okul protokolü imzaladı. Protokol, Eski İl Özel İdaresi yerleşkesinde bulunan Antalya Valiliği'nin yeni binasında gerçekleştirildi.

Protokole Vali Vekili Turan Eren'in yanı sıra Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Hayırsever Enver Özmüftüoğlu katıldı.

Daha önceki yıllarda da Alanya'da Kur'an kursu, cami ve okul yaptırmış olan Enver Özmüftüoğlu'nun, imzalanan protokolle, Alanya İlçesi, Kadıpaşa Mahallesi'ne Annesi Fatma Özmüftüoğlu adına 24 derslikli Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu yaptıracağı belirtildi.

Vali Vekili Turan Eren, Antalya'da hayırseverlerin eğitime büyük katkı sağladıklarını belirterek, "Antalya'da nerdeyse her ay bir okul protokolü imzalıyoruz. Antalya'da hangi sokağa girseniz, nereye başınızı çevirseniz hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılmış bir okula rastlıyorsunuz. Geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimi için hayırda bulunan ve bugün Alanya'ya bir okul daha yaptıracak olan Enver Bey'e çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Yapılacak yeni okulumuz şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Vekili Turan Eren Okul Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement