Vali Özçimen'den Göynük'e Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Özçimen'den Göynük'e Veda Ziyareti

Vali İbrahim Özçimen, Mudurnu'dan sonra Göynük'e giderek Göynüklülerle vedalaştı.

21.02.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali İbrahim Özçimen'i Göynük Kaymakamlığı önünde Göynük Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Göynük İlçe Jandarma Komutanı, Göynük İlçe Emniyet Amiri ve daire müdürleri karşıladı.

Vali İbrahim Özçimen, "Toplum olarak yardım sever, halkına sahip çıkan bir milletiz. Yardımlaşma paha biçilmeyen bir değerdir. Bu değerlere sahip çıkmalıyız.. Şehit ve Gazilerimize değer vererek, mimari değerlerimizi, örfi değerlerimizi korumalı ve bizden sonraki nesillere de bu değerleri öğretmeliyiz. İlçe için yaptığımız çalışmalarda kültürel, sanatsal ve görsel dokuya sahip çıkarak yeni projelerimizi yaparken bu dokuya uygun yapmaya çalıştık. Sizlerle güzel ve koordineli çalışmalarımız oldu. Hepinize gösterdiğiniz çabalardan dolayı teşekkür ederim. İstemeyerek te gönüllerinizi kırdımsa hakkınızı helal edin. Tüm Göynüklü vatandaşlarımıza da sizin aracılığınızla bol bol selam söylüyorum. Haklarını helal etsinler."dedi.

Vali İbrahim Özçimen'in İlçelerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Göynük Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, "Sizin gidecek olmanızdan dolayı üzüntü içindeyiz. Gerek İlçemiz gerekse bana görevimde yaptığınız desteklerden dolayı teşekkür ederim. Sizin her zaman desteğinizi gördük. Siz de hakkınızı helal edin" dedi.

Ziyaretin sonunda Göynük Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ziyaret anısına Vali İbrahim Özçimen'e Göynük El dokuması, tahta kaşık ve Zafer Anıtı maketi hediye etti.

Kaymakamlık çıkışında Göynük Tapu Müdürlüğü'nde sıra bekleyen Muzaffer İğe isimli vatandaşla da sohbet eden Vali Özçimen, " Bolu'daki görev sürem bitti. Sizlerden ayrılmanın verdiği üzüntüyü taşıyorum. Hakkınızı helal edin" diyerek bir isteği olup olmadığını sordu.

Daha sonra Kaymakamlıktan Akşemseddin Türbesine yaya olarak geçen Vali Özçimen, yolda yürürken gördüğü esnaflarla da selamlaştı.

Akşemseddin Türbesi'ni ziyaret edenlerin uğradığı Şevket Erdem isimli vatandaşı da ziyaret eden Vali Özçimen burada Şevket Erdem'in ziyaretçilere yazı yazdırdığı defterine duygu ve temennilerini yazdı.

Vali İbrahim Özçimen Akşemseddin Türbesi'ni ziyaretinin ardından Göynük Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve beraberindekilerle vedalaşarak Göynük'ten ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Özçimen'den Göynük'e Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement