Düzce Valisi İhsan Su, İl Özel İdaresi Araç Teslim Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Düzce Valisi İhsan Su, İl Özel İdaresi Araç Teslim Törenine Katıldı

Düzce'de araç teslim törenine, İl Valisi İhsan Su, Düzce Milletvekili Arslan, Düzce Özel İdare Genel Sekreteri Tozan, İl Genel Meclisi Üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

30.08.2014 17:07  Güncelleme: 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Özel İdaresi Bünyesine katılan yeni araçlar törenle hizmete girdi. İl Özel İdaresi tarafından alınan Gıda Denetim Aracı, İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmetine verildi.

Vali Ali İhsan Su burada yaptığı konuşmasında;"Şehirde olan hizmetin köylerimizde de olması için çalışmalarımız devam ediyor. Su ile ilgili çalışmalar, yollarla ilgili çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Bu hizmetlerin yapımında araç ve ekipmanlar çok önemli. Bizde bu anlamda ilimizde miadını doldurmuş ve verimlilikten düşmüş araçlarımızın yerine yeni araçlar alarak yeniliyoruz. Gıda denetimleri çok önemli, vatandaşlarımız hijyen şartlarına uygun ve güzel gıdalar alması çok önemli, bizde bu anlamda gıda denetimlerini gerçekleştirerek vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini sağlamak bizim görevlerimizden biridir. Bu anlamda seyyar denetim aracı oluşturduk."
Vali Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet Beyköy yolu kavşağında incelemede bulunduktan sonra Gölyaka Toptepe arasında yapılan sıcak asfalt çalışmasını inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düzce Valisi İhsan Su, İl Özel İdaresi Araç Teslim Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement