Uyuşturucudan Kurtulan Roman Gençler Belediyeden İş İstedi - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucudan Kurtulan Roman Gençler Belediyeden İş İstedi

Uyuşturucudan Kurtulan Roman Gençler Belediyeden İş İstedi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Roman Kültürü Yaşatma ve Eğitim Derneği üyesi gençler, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek iş talebinde bulundu.

06.01.2015 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Roman Kültürü Yaşatma ve Eğitim Derneği üyesi gençler, Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret ederek iş talebinde bulundu.

Yaklaşık 15 genç, Dernek Başkanı Erkan Bağlamacı ile birlikte Belediye Başkanı Ali Özkan'ı makamında ziyaret etti. Bağlamacı, "Bu gördüğünüz gençlerin hepsi uyuşturucu kullanıyordu. Hiçbir baskı olmadan, kendi kendilerine bu illetten kurtulma kararı aldılar. Şu anda hiçbiri uyuşturucu kullanmıyor. Bunun karşılığında kendilerine iş verilerek destek olunmasını istiyorlar. 'İşimizde gücümüzde olursak ekmeğimizin derdine düşeriz. Kötü alışkanlıklardan kurtuluruz' diyorlar. Başkanımız zaten bizleri yakından tanıyor. İlgi ve alakasından memnunuz. Şimdi kendisinden bu gençlerin kötü yola tekrar düşmemeleri için bize fırsat vermesini talep ediyoruz" dedi.

Başkan Ali Özkan, gençlerin bu örnek davranışını yürekten desteklediğini belirterek, "Bu davranışınız takdire şayan. Gerekli yerlerle bizzat görüşüp, sizen elimden gelen desteği vereceğim" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucudan Kurtulan Roman Gençler Belediyeden İş İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement