Uşak'ta Karayolları Kış Tedbirleri Gözden Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Karayolları Kış Tedbirleri Gözden Geçirildi

Uşak'ta kış aylarında trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi amacıyla alınacak tedbirler, yapılan toplantıda belirlendi.

12.12.2013 16:12  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta kış aylarında trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi amacıyla alınacak tedbirler, Vali Mehmet Ufuk Erden başkanlığında yapılan toplantıda belirlendi.

Uşak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Erden, kış mevsimi süresince Uşak'ta olumsuz bir durumun yaşanmaması için tüm kurum ve kuruluşların hazırlıklı olması gerektiğini bildirdi.

Kış mevsimi süresince trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenebilmesi, vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri ve trafik akışının kesintisiz olarak sürdürülmesini hedeflediklerini ifade eden Erden, şunları kaydetti:

"İlimiz, İzmir-Ankara karayolu üzerinde bulunduğu için özellikle karlı havalarda trafik akışının kesilmemesi gerekiyor. Karayollarımızda olumsuz kış şartlarından meydana gelebilecek aksaklıklara kurumlarımız hiçbir merciden emir beklemeden müdahale ederek en kısa sürede sorunu çözecekler. Böylelikle karayollarımızda vatandaşımızın sıkıntı yaşamadan seyahatine devam etmesini sağlayacağız."

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Kömürcü, Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, kurum müdürleri ve temsilcileri katıldı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Karayolları Kış Tedbirleri Gözden Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement