Uşak'ta 2014 Yılı Köydes Programı Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta 2014 Yılı Köydes Programı Toplantısı Gerçekleştirildi

Uşak\'ta 2014 Yılı Köydes Programı Toplantısı Gerçekleştirildi

2014 Yılı KÖYDES Programı Tahsisat Komisyonu toplantısı Vali Seddar Yavuz başkanlığında Özmerkez encümen toplantı salonunda gerçekleştirildi.

20.03.2014 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 Yılı KÖYDES Programı Tahsisat Komisyonu toplantısı Vali Seddar Yavuz başkanlığında Özmerkez encümen toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Başkanlığını Vali Seddar Yavuz'un yaptığı toplantıya Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, İlçe Kaymakamları, İl Müdürleri, İl Özel İdaresi Birim Müdürleri ve Zafer Kalkınma Ajansı temsilcisi katıldı.

Toplantıda, Genel Sekreter Yardımcısı Necati Ceylan tarafından 2014 yılı KÖYDES program hazırlıkları ve ödeneği ile ilgili verdiği bilgilerin ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda, 2014 Yılı KÖYDES Programı kabul edildi.

Vali Seddar Yavuz, kabul edilen program ve yürütülecek çalışmalar kapsamında yaptığı açıklamada "Türkiye ekonomisine tarımsal üretim ve hayvancılıkla önemli bir katkı sağlayan köylerimizin ulaşılabilir ve daha yaşanılabilir olması noktasında buralara götürülen hizmetlere önem veriyoruz. Yollarıyla, içme suyu ile arıtma tesisleriyle, bina bakım ve onarımlarıyla KÖYDES kapsamında verilen diğer hizmetlerle köylerimizi mahrumiyet bölgeleri olmaktan çıkardık. İlimizde bu yıl KÖYDES kapsamında yürütülecek çalışmalar ve kabul edilen program kapsamında 4 milyon 60 bin TL ödenek ile 18 adet köy yolu, 1230 metrekare kilitli beton parke, 8 kilometre stabilize kaplama, 11 kilometre 1. kat asfalt, 32 kilometre 2. kat asfalt yol yapımı yer alıyor. İçme suyu programında ise 12 adet içme suyu arıtma binası, 9 adet paket arıtma tesisi, 6 adet içme suyu tesisi yapım, bakım - onarım projesi gerçekleştirilecek" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta 2014 Yılı Köydes Programı Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement