Uşak Protokolü Sağlık İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Uşak Protokolü Sağlık İçin Yürüdü

Uşak Protokolü Sağlık İçin Yürüdü

Uşak İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü' yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

30.12.2013 17:04  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü' yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Vali Mehmet Ufuk Erden, Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan Kaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgi veren İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan Kaya'nın ardından, Uşak Milletvekili İsmail Güneş sağlıklı kalabilmek için spor yapmanın önemine değinen bir konuşma yaptı. Vali Mehmet Ufuk Erden de yaptığı konuşmada "Sağlık Bakanlığımızın Türkiye genelinde organize ettiği ve bugün Uşak'ta da gerçekleştirilen bu program asılda bir farkındalılığı yükseltme girişimidir. İnsanlar sporla sağlıklarını koruyabilirler, hareket, hem bedeni hem de ruhsal sağlık yönümüzü etkiler. Vücudumuzdaki mutluluk hormonunu tetikleyen harekettir, spordur. Bu nedenle sürekli ve düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırması açısından bu etkinliğin faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Açılış konuşmaları, kayıt ve yürüyüş sayaçlarının dağıtımının ardından Atatürk Kültür Parkı yürüyüş parkurunda Vali Erden'in de katıldığı yarım saatlik bir yürüyüş gerçekleştirildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Protokolü Sağlık İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement