Urla Bağbozumu Şenlikleri Konserlerle Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Urla Bağbozumu Şenlikleri Konserlerle Devam Ediyor

Urla Bağbozumu Şenlikleri Konserlerle Devam Ediyor

Dün coşkulu bir kortej ile başlayan Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri, 4 gün sürecek programının ilk gecesindeki konserleriyle Urlalılar’a eğlenceli bir gece yaşattı.

15.08.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün coşkulu bir kortej ile başlayan Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri, 4 gün sürecek programının ilk gecesindeki konserleriyle Urlalılar'a eğlenceli bir gece yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen geceye Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediyesi Meclis Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılınç, sivil toplum kuruluşları ve Urlalılar katıldı. İzmir Devlet Klasik Türk Müziği konseri ile nostaljik başlayan gece, Urla Roman Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Halkoyunları Derneği'nin "Roman Rüzgarı" Ekibi'nin muhteşem dansları ile izleyenlere çoşkulu anlar yaşattı. Gecenin son konserini gerçekleştiren Evrim Özkaynak, bilinen şarkıları cazz müziğine uyarlaması ile izleyicilerin beğenisini kazanırken Urlalı ünlü şarkıcı Tanju Okan'ın da şarkılarını seslendirmesi Urlalılar'ı mutlu etti.

Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri ürün yarışmasının ödül töreninin gerçekleştiği şenliğin ilk gecesinde, dereceye girenler Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Urla Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılınç'tan ödüllerini aldılar.

Gece boyunca şarkılara Urlalılar ile eşlik eden Başkan Sibel Uyar gecenin sonunda sanatçı ve müzisyenlere çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Bağbozumu Şenlikleri Konserlerle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement