Tuvaletteki "C-4 Kargo" Yazısı Uçağı Piste Döndürdü - Son Dakika
Güncel

Tuvaletteki "C-4 Kargo" Yazısı Uçağı Piste Döndürdü

Tuvaletteki "C-4 Kargo" Yazısı Uçağı Piste Döndürdü

THY'nin İstanbul-Tokyo seferini yapmak üzere hareket eden uçak, tuvalette tespit edilen "C-4 kargo" yazısı nedeniyle havaalanına döndü.

29.03.2015 14:18  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul- Tokyo seferini yapmak üzere hareket eden uçak, tuvaletinde tespit edilen "C-4 kargo" yazısı nedeniyle Atatürk Havalimanı'na döndü. Yolcuları terminale alınarak, bomba prosedürü uygulanan uçakta herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

KABİN MEMURU GÖRDÜ

Alınan bilgiye göre, THY'nin TK-52 sefer sayılı uçağı gece 01.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Tokyo'ya hareket etti. Kabin memurlarından biri tuvaletin kapısında "C-4 kargo" şeklinde bir yazı gördü. Durumu, uçağın kaptan pilotuna bildirdi.

PİLOT ANINDA İNİŞE GEÇTİ

Kuleyle irtibata geçen kaptan pilot, iniş için gerekli izni istedi. Uçak, Karadeniz hava sahasından dönerek saat 04.30'da Atatürk Havalimanı'na indi.

HERHANGİ BİR ŞEYE RASTLANMADI

Açığa çekilen ve bomba prosedürün uygulandığı uçaktaki yolcular terminale alındı. Polis ekipleri uçağın kabin ve kargo bölümünde bazı incelemelerde bulundu.

Aprona getirilen mobil x-ray cihazıyla valizler tek tek arandı. Uçaktaki aramalarda herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Tokyo'ya seferin ise akşam saatlerinde yapılacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tuvaletteki 'C-4 Kargo' Yazısı Uçağı Piste Döndürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • dogrusu: en dogrusunu yapmışlar helal olsun kabin memuruna vede uçagı indiren pilota çünkü bizde bir laf vardır son pişmanlık fayda etmez 15 0 Yanıtla
  • dVR: ula adamın teki c4 kargo uçağından farkınız yok demek istemiş. . :) wc duvar yazısı yazmış :) keşke şikayetvar. com a yazaydı iyiydi. . . :) 11 3 Yanıtla
  • Bozkurt paralara damgalansin.: Daha önceden niye görmemişler görevliler o yazıyı. Çalışanlardan yarim maaş kesilsin. 4 10 Yanıtla
  • ME: Öküz 5 2 Yanıtla
  • Yazık ya: Kargo paketin de bile akp chp yapmıştır yorumlarını görüyorum ya bu ülke nasıl bi şey oluyo diye herkeze sormak istiyorum yazııııkk çoookk yazık 3 0 Yanıtla
  • in dem: Kamer da bulurlar hagi öküz yazdin 2 0 Yanıtla
  • dr: tuvalette kamera olmaz ki hoca 1 1 Yanıtla
  • urfalı: Çünkü sonra yapışrırmıştır 1 0 Yanıtla
  • adnan: Tedbir,tedbir,tedbir... 0 0 Yanıtla

Advertisement