Milli Sporcu ABD'de Öldürüldü - Son Dakika
Spor

Milli Sporcu ABD'de Öldürüldü

Milli Sporcu ABD\'de Öldürüldü

Erzurum'da 2011 yılında düzenelenen Universiade oyunlarında Bayan Buz Hokeyi Milli takımı formasını giyen Dilara Özen, ABD'deki evinde ölü bulundu.

03.10.2015 01:25  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Philadelphia kentinde, Dilara Elysse Özen adlı Türk kızı, 29 yaşındaki erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından öldürüldü. Dilara'nın cesedi, annesi tarafından evinin banyosunda küvetin içinde bulundu.

DAHA ÖNCE DE FİZİKSEL SALDIRIDA BULUNMUŞTU

2015 yılının başında da, Dilara Özen'e fiziksel saldırıda bulunduğu için gözaltına alınan ve olaydan sonra ifade vermek için mahkemeye gitmediği için hakkında tutuklama kararı bulunan Andrew Messner, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

"HAYAT DOLU BİR İNSANDI"

Dilara Özen'in kendisini 'hayat dolu bir insandı' diye niteledikleri komşuları, geçtiğimiz pazartesi gecesi, Dilara ile erkek arkadaşı arasında bağrışma ve tartışma sesleri duyduklarını belirtti. Rhoda ve Cengiz Özen'in kızı Dilara Özen'in, bir firmada alım satım sorumlusu olarak çalıştığı belirtildi.

UNİVERSİADE'DE MİLLİ FORMAYI GİYMİŞTİ

Erkek arkadaşı tarafından katledilen Dilara Elysse Özen, Erzurum'da 2011 yılında düzenlenen Universiade oyunlarında Bayan Buz Hokeyi Milli Takımı formasını giymişti.

En son İzmir Buz Hokeyi takımında da forma giyen Dilara, geçtiğimiz yıl seyahat zorluklarından dolayı milli takımdan affını istemişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Milli Sporcu ABD'de Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • herdem: ulan nasıl bir milletsiniz be kızın sırf erkek arkadaşı amerikalı diye ölümünü hak gören barbarlar yazıklar olsun 27 12 Yanıtla
  • fehmi kızıltan: güzel yaşamış güzel ölmüş.... 4 1 Yanıtla

Advertisement