Turist Rehberleri Malatya'ya Gelecek - Son Dakika
Yerel

Turist Rehberleri Malatya'ya Gelecek

Gastronomi Turu ve Gurme ve Gastronomi Uzmanlığı Semineri kapsamında 50 turist rehberi Malatya'ya gelecek Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Bölgesel Turist Rehberleri Odası (GARO) tarafından Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş illerinde düzenlenecek Gastronomi Turu ve Gurme ve Gastronomi Uzmanlığı Semineri'ne Malatya'da dahil edildi.

15.11.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gastronomi Turu ve Gurme ve Gastronomi Uzmanlığı Semineri kapsamında 50 turist rehberi Malatya'ya gelecek

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Bölgesel Turist Rehberleri Odası (GARO) tarafından Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş illerinde düzenlenecek Gastronomi Turu ve Gurme ve Gastronomi Uzmanlığı Semineri'ne Malatya'da dahil edildi.

Malatya Valiliği koordinesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Belediyeleri ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle ilin turizm potansiyeliyle Gastronomi Kültürünü incelemek amacıyla gelecek 50 turist rehberi 16-17 Kasım'da Malatya'da ağırlanacak.

Malatya Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç tarafından "Malatya Yemek Kültürü" hakkında sunum yapılacak etkinliğe katılan turist rehberleri, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri ile Arslantepe ören yerini de gezecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turist Rehberleri Malatya'ya Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement