Trafik Kazası Sonrasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazası Sonrasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı

Trafik Kazası Sonrasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı

Adana'nın Kozan ilçesinde iki aracın karıştığı maddi hasarlı trafik kazası sonrası çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

16.04.2014 00:30  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, saat 20.30 sıralarında ilçeye bağlı Varsaklar Mahallesi Akit Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde iki araç maddi hasarlı trafik kazasına karıştı.

Araçlardan birinin sürücüsü 36 yaşındaki Ali T. ile diğer araçta bulunan 4 genç tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali T., üzerinde taşıdığı tabancayla gençlere kurşun yağdırdı.

Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığılan Çağrı Çomak (23), Murat Öztürk (23), Mehmet Ceyhan (22) ve Resul Mumcuoğlu (22), özel araçlarla Kozan Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Göğsüne 2 kurşun isabet eden Çağrı Çomak yapılan tüm müdahalere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların tedavileri sürdürüyor.

Olayı haber alan gençlerin yakınları hastaneye akın ederken, kayıplara karışan Ali T.'nin yakalanması için bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafik Kazası Sonrasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ankaralı: eğer üzerinde bir silah taşıyorsan eninde sonunda onu kullanıyorsun.şimdi burada belliki bu gençler dört kişi olduklarından kendilerine güvenip sataşmışlar ve karşıdaki de silahına güvenip delikanlılığına b..k sürmek istememiş ve karşılık vermiş olanda işte sonuç bu oluyor.ne silah taşıyacaksın nede arkadaşlarına güvenip kavga edeceksin yoksa sonuç ya ceza evi yada mezar oluyor.cahilliğe hiç gerek yok hayatı sevelim ve herzaman yapıcı olalım. 11 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: devlet bu işe el atmalı polis polisliğini yapmalı. polis emniyet mensubu haricinde silah taşıyanlara çok yüksek vergi alınmalı ruhsatsız silah taşıyan hayvanlara da devlet tirilyon ceza kesmeli 1 0 Yanıtla

Advertisement