Toroslar Belediyesi'nin Vezneleri Hafta Sonu da Açık - Son Dakika
Yerel

Toroslar Belediyesi'nin Vezneleri Hafta Sonu da Açık

Toroslar Belediyesi\'nin Vezneleri Hafta Sonu da Açık

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin vezneleri, vatandaşların emlak ve çevre temizlik vergilerini yoğunluk olmadan yatırabilmeleri için hafta sonu da açık olacak.

20.05.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nin vezneleri, vatandaşların emlak ve çevre temizlik vergilerini yoğunluk olmadan yatırabilmeleri için hafta sonu da açık olacak.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yazılı bir açıklama yaparak, 2014 yılına ait emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksitlerinde son ödeme tarihinin 3 1 Mayıs olduğunu anımsattı. Oluşabilecek izdihamın önüne geçmek amacıyla belediye veznelerinin 24 Mayıs Cumartesi ve 25 Mayıs Pazar günü ile ödeme tarihinin son günü olan 31 Mayıs Cumartesi günü de açık olacağı belirten Tuna, mükelleflerden, gecikme cezası ile karşılaşmamaları için vergilerinin 1. taksitini mesai saatleri içerisinde ödemeleri gerektiğini kaydetti.

İlçe sınırları içerisinde kayıtlı bulunan vatandaşların belediye vergi bilgilerini ve emlak rayiç bedellerini Toroslar Belediyesi'nin www.toroslar.bel.tr adresinden de öğrenebileceklerini ve isteyenlerin ödemelerini kredi kartı ile yapabileceklerini ifade eden Tuna, vatandaşları izdiham nedeniyle son güne kalınmaması konusunda uyardı. Vergi borcunun, belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra Yalınayak ve Güneykent Mahallelerinde bulunan Teknik Hizmetler Müdürlüğü'ndeki tahsilat şubelerinde de mesai saatleri içerisinde yatırılabileceğini kaydeden Tuna, geçmiş döneme ait borçların da ödenmesinin ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar Belediyesi'nin Vezneleri Hafta Sonu da Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement