Thk Deri Toplamaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Thk Deri Toplamaya Devam Ediyor

Thk Deri Toplamaya Devam Ediyor

Türk Hava Kurumu Düzce Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda deri topluyor.

04.10.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu Düzce Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı'nda deri topluyor. Toplanan deriler Türkiye genelinde ki havacılığa gönül veren tüm gençlerin eğitim masraflarına gidiyor.

Geçtiğimiz yıllarda 1-2 tane deri toplayan kurum olması nedeni ile vatandaşların ağırlıklı Türk Hava Kurumu'nu tercih etmesi ile deriler çok olması gözlerden kaçmıyordu. Fakat şimdiler ise bir çok kurum ve kuruluşun deri toplama imkanı olması nedeni ile THK'nın bu yıl ki deri toplamalarında gözle görülür düşüş yaşandı. Kaynaşlı, Gümüşova, Gölyaka, Çilimli, Cumayeri ve Düzce Merkez olmak üzere 6 ayrı bölgede kurban derileri toplayan THK vatandaşların derilerini THK'ya bağışlamasını ve geleceğin havacılarının yetiştirilmesi adına destek vermelerini istedi.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türk Hava Kurumu Düzce Şubesi Saymanı Pınar Öz, deriler ile birlikte Türkiye'de bulunan tüm havacılığa gönül veren gençlerin eğitimine destek olmak isteyenlerin derilerini THK'ya bağışlamasını istedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Thk Deri Toplamaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement