Teski'nin Logosu Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Teski'nin Logosu Belirlendi

Teski\'nin Logosu Belirlendi

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ‘TESKİ Logosunu arıyor’ sloganıyla düzenlenen logo yarışması sonuçları belli oldu.

09.08.2014 10:05

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 'TESKİ Logosunu arıyor' sloganıyla düzenlenen logo yarışması sonuçları belli oldu.

TESKİ binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da katıldığı toplantıda dereceye giren logolar basına tanıtıldı. Yarışmaya Trabzon'dan katılan Şener Öztürk hazırladığı logo ile birinci olurken, Türkiye'nin dört bir yanından 642 yarışmacının bin 466 eserle katıldığı yarışmada ikinciliği Ankara'dan Ünal Altındağ, üçüncülüğü Sakarya'dan Mehmet Sarı elde etti. Konya'dan yarışmaya katılan Begüm Pakır'ın eseri ise jüri tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü. Yarışma sonunda birinci 10 bin TL, ikinci 5 bin TL, üçüncü 2 bin 500 TL, mansiyon da bin TL ödül almaya hak kazandı.

Sonuçların açıklanmasından sonra TESKİ'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ'nin yeni logosuyla artık hizmete başlamak için hazır olduğunu, yaşanabilecek sel gibi felaketlere karşı köklü önlemleri TESKİ ile birlikte alacaklarını belirtti.

Yarışmada birinciliği elde eden Şener Öztürk'ün logosunda anlatılanları açıklayan TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, logoda su ve kanalizasyonun damla şeklinde yansıtıldığını, kirli ve temiz suyun katmanlar halinde gösterildiği logonun modern bir çalışma olduğunu belirtti.

TESKİ logo yarışması ödül töreninin ise 13 Temmuz Çarşamba günü TESKİ binasında düzenleneceği belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teski'nin Logosu Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement