Terfi Eden Tuğgeneral Karataş'tan Müftü Kocaoğul'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Terfi Eden Tuğgeneral Karataş'tan Müftü Kocaoğul'a Veda Ziyareti

Terfi Eden Tuğgeneral Karataş\'tan Müftü Kocaoğul\'a Veda Ziyareti

Tümgeneralliğe terfi eden Aydın Jandarma Bölge ve Aydın Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul’a veda ziyaretinde bulundu.

18.08.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tümgeneralliğe terfi eden Aydın Jandarma Bölge ve Aydın Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul'a veda ziyaretinde bulundu.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararı ile Tümgeneralliğe terfi eden Aydın Jandarma Bölge ve Aydın Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, görev yerinin değişmesi nedeniyle bölgedeki veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Aydın Bölge Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, yeni görev yeri Ankara Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanlığına atanması sebebiyle İl Müftüsü Ömer Kocaoğul'a veda ziyaretinde bulundu. Tuğgeneral Salih Karataş, ziyaretinde Aydın'da kurum ve kuruluş yetkilileriyle düzen ve uyum içinde çalıştıklarını belirtti.

İl Müftüsü Ömer Kocaoğul da 2 yıl boyunca Aydın'da görevini ifa eden Karataş'a, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terfi Eden Tuğgeneral Karataş'tan Müftü Kocaoğul'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement