Temizlik Maddesinden Zehirlenme İddiası - Son Dakika
Yerel

Temizlik Maddesinden Zehirlenme İddiası

Temizlik Maddesinden Zehirlenme İddiası

Manavgat'ta temizlik maddesinden zehirlendiği iddia edilen kadın hayatını kaybetti.

31.08.2014 21:55  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İddialara göre, Side Mahallesi 1585 Sokakta Meryem Kasap (34) temizlik yapmak için banyoya tuz ruhu ve çamaşır suyu döktü. Yaklaşık yarım saat sonra temizlemek için banyoya giren Meryem Kasap, zehirlendi.

Kasap, durumun ağırlaşması üzerine Side'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan genç kadın sevk edildiği Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Genç kadının cenazesi defnedilmek üzere Bolu'nun Gerede ilçesine gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Temizlik Maddesinden Zehirlenme İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ökkeş harnupçu: Ölen merhumeye Allahtan rahmet diliyorum. . . Günümüzde hala böyle acı haberler alıyoruz. Bunlar bazı kimyasal, deterjan ve dezenfektanların yanlış kullanımların, aynı zamandada insan sağlığına ne kadar zararlı olduğunun sonucudur. Oysa gelişmiş bir çok ülkede bu tür temizlik ve dezenfeksiyon, daha doğal ve daha etkili bir yöntem olan buhar ve basınçla yapılmaktadır. (bilimsel olarak kanıtlanmıştır) Ülkemizdede böyle bir teknoloji vardır. Bu konuda daha bilinçli ve duyarlı olmamız gerektiğine inanıyorum. . . Saygılarımla. Ökkeş harnupçu 4 0 Yanıtla

Advertisement