Tatar Ramazan'ın Galası Ödemiş'te Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tatar Ramazan'ın Galası Ödemiş'te Yapıldı

Çekimleri Ödemiş ve çevresinde yapılan 'Tatar Ramazan' adı dizinin ilk bölümü, Saray Salon'da verilen yemekte izlendi.

28.04.2013 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekimleri Ödemiş ve çevresinde yapılan 'Tatar Ramazan' adı dizinin ilk bölümü, Saray Salon'da verilen yemekte izlendi. Diziyi oyuncular ve set ekibiyle birlikte izleyen Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, büyük bir özveriyle çekilen dizinin başarıyı yakalayacağına inandığını söyledi.

Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı, başrollerde ise Bülent İnal ve Türkan Yılmaz gibi oyuncuların yer aldığı dizi için yaklaşık iki aydır Tire, Bayındır ve Birgi'de çekim yapılan dizinin tutacağını düşündüğünü belirten Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, dizinin, bölge turizmi için yararlı olacağını söyledi. TMC yapım tarafından çekilen dizinin ilk bölümü, oyuncular, set ekibi, katkı ve destek veren kurum ve kuruluşların katılımıyla Cuma akşamı Saray Salon'da düzenlenen yemekte izlendi. Büyük bir heyecanla diziyi izleyen oyuncular, bazı sahneleri alkışlayarak coşkularını ortaya koydular. Gecenin sonunda oyuncuları ve yönetmeni kutlayan Başkan Keskin, "Gece gündüz büyük bir emek harcanarak hazırlanan diziyi halkımızın da beğeneceğini umuyorum. Dizinin bölgemizde çekiliyor olması da turizm potansiyelimizi arttırarak, kent tanıtımına katkı sağlayacaktır" dedi. Burak Yamantürk, Osman Soykut, Umut Karadağ, Turgay Kantürk ve Nur Sürer gibi oyuncuların da yer aldığı dizide; babasına yapılan haksızlığa isyan ederek hapse düşen Ramazan'ın, gönderildiği birçok hapishanedeki bozuk düzenle mücadelesinin anlatılacağı kaydedildi.

Ünlü oyuncu Bülent İnal'ın canlandırdığı Tatar Ramazan karakterinin, "Benim adım Tatar Ramazan. Ben bu oyunu bozarım" repliğinin de kısa sürede izleyiciler tarafından sık sık telaffuz edilmesinin beklendiği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatar Ramazan'ın Galası Ödemiş'te Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement