Taşeron Şirketlerle Toplu Sözleşme Görüşmeleri - Son Dakika
Yerel

Taşeron Şirketlerle Toplu Sözleşme Görüşmeleri

Hizmet İş Sendikası, yetkili olduğu taşeron firmaların temsilcileriyle, toplu iş sözleşmesi sürecini görüşmek amacıyla bir araya geldi.

22.04.2014 12:48  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası, yetkili olduğu taşeron firmaların temsilcileriyle, toplu iş sözleşmesi sürecini görüşmek amacıyla biraraya geldi.

Melikgazi Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının başkanlığını, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk yaptı.

Toplantıya, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, Hizmet-İş Sendikası Hukuk Müşaviri İsmail Özgüven ile taşeron firma yetkilileri katıldı.

Halil Özdemir, burada yaptığı konuşmada, belediyelerde faaliyet gösteren taşeron firmaların çalışanlarının Hizmet-İş Sendikasına üye olmalarının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının kendilerine yetki verdiğini belirtti.

Kayseri'de 2 bin 600 işçinin sendikalarına üye olduğunu ifade eden Özdemir, "Bakanlık bize yetki verdi ama Taşeron Yasası hala çıkmadı. Bu şirketler hakkında ne yapabiliriz, nasıl bir yol izleriz, nerelerde eksiklerimiz var, taşeron firmaların sıkıntıları nelerdir? Sorunları inşallah karşılıklı çözümler arayacağız" dedi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşeron Şirketlerle Toplu Sözleşme Görüşmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement