Tarım Fuarına Yunusemre Belediyesi Damgasını Vurdu - Son Dakika
Yerel

Tarım Fuarına Yunusemre Belediyesi Damgasını Vurdu

Tarım Fuarına Yunusemre Belediyesi Damgasını Vurdu

Teknotarım 2015 Manisa 9. Uluslararası Tarım Hayvancılık Fuarı’nda Yunusemre Belediyesi tarafından fuarda açılan stand yoğun ilgi gördü.

08.11.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknotarım 2015 Manisa 9. Uluslararası Tarım Hayvancılık Fuarı'nda Yunusemre Belediyesi tarafından fuarda açılan stand yoğun ilgi gördü.

Manisa Fuar Merkezi'nde bu yıl 9. kez gerçekleştirilen Tarım Hayvancılık Fuarı'nda bulunan Yunusemre Belediyesi standına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Standda Yunusemre Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından bu zamana kadar gerçekleşen ve gelecekte yapılması planlanan projeler ile ilgili görsel ve yazılı unsurlar dikkat çekti.

Yunusemre Belediyesi standını Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Standda Yunusemre Belediyesi tarafından kırsal bölgedeki üreticilere dağıtılan Saanen cinsi keçiler ile Yunusemre üreticilerine dağıtılan meyve fidanı örnekleri ve kırsal bölgede yetiştirilmesi planlanan lavanta örnekleri de ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Fuar süresince vatandaşlara, Yunusemre Belediyesi Türkmenköy mevkiinde yetiştirilip, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü tarafından üretilen üzüm suları ile Süt Toplama Merkezi'nin bulunduğu Yeni Yağcılar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından üretilen kırsal bölge ürünü olan keçi sütü ve bu sütten yapılmış yoğurt ikram edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Fuarına Yunusemre Belediyesi Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement