Taksim'deki Kadın Saldırganın Yeni Görüntüleri Çıktı - Son Dakika
Güncel

Taksim'deki Kadın Saldırganın Yeni Görüntüleri Çıktı

Taksim\'deki Kadın Saldırganın Yeni Görüntüleri Çıktı

Taksim'de kadın saldırganın kaçışına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın kaçarken polis silahla peşinden kovalıyor.

31.01.2015 12:25  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'de kadın saldırganın kaçışına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, kadın hızla uzaklaşırken silahlarını çeken polislerin de peşinden koştuğu görülüyor.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Taksim Meydanı, Sular İdaresi'nin önünde polis araçlarının park ettiği bölüme doğru ateş açan kadının kaçış anına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

KADIN KAÇARKEN POLİS SİLAHLA PEŞİNDEN KOVALIYOR

Görüntülerde kadın, saldırı sonrası hızla koşarak uzaklaşıyor. Silahlarını çeken polislerin de kaçan kadını yakalamak için arkasından koştuğu görülüyor.

Öte yandan Taksim Meydanı Sular İdaresi önünde bekleyen polislerin bugün araçlarını azalttığı görüldü.

ATEŞ ETTİ, SİLAHI ATTI, KAÇTI

Taksim Meydanı'nda simitçilik yapan Şiar Muhammed dünkü olayı anlattı. Şiar Muhammed, "Önce silah sesleri duydum. O yöne doğru baktığımda bir kadının polislere ateş ettiğini gördüm. Kadın ateş ettikten sonra silahı attı, kaçtı. Polisler de havaya ateş etti. Kadının peşinden koştu ama yakalayamadılar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim'deki Kadın Saldırganın Yeni Görüntüleri Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • KALPSİZ KURT: BU POLİSİMİZİN ASKERİMİZİN SİVİLİN NE SUÇU VAR NEYİ PAYLAŞAMIYORSUNUZ TÜRKİYEYİMİ BAKIN SURUYELİLER TÜRKİYEDE BULGAR GÖÇMENLERİ TÜRKİYEDE IRAK GÖÇMENLERİ TÜRKİYEDE İRANDAN KAÇANLAR TÜRKİYEDE HALADA GELİYORLAR KUCAK AÇAN BİZ ÖLEN BİZ ÖLDÜREN YİNE BİZ BİRİ BEN KÜRDÜM DİYOR ÖTEKİ BEN ALEVİYİM ÖTEKİ BEN ERMENİYİM ÖTEKİDE BEN ZAZAYIM TÜRKİYE CUMHURİYETİ ALTINDA YAŞAMAK İSTEMİYORUM DİYOR NE OLACAK VATAN BÖLECEĞİZ NASIL BÖLECEĞİZ YARI YARIYA YADA TÜRKLER GEBERSİN KÜRTLERİN OLSUN TÜRKİYE ZATEN HER YERDESİNİZ NEYİ NYİNE GEREK 12 YAŞINDA ÖLMENMİ GEREK YOKSA KÖKTEN TEMİZLİKMİ GEREK YAŞIYALIM HEP BERABER YETER BU VATAN BİZE 7 9 Yanıtla
  • Zaza musa 1000 göl: Bir insan bukadarmı kibar koşar. . . Bence bu kadın çocukluğunu yaşamak istemiş belliki bu işi oyun olrak seçmiş. . . 2 7 Yanıtla
  • Fden : Polisler korkuyor sıksalar ,sıkan polis meridyenci diye derler diye :)) Taksim'de polis nasıl yakalayamıyor ilginç :) 3 4 Yanıtla
  • qqqqq: hani lan polis peşinden kovalıyormuş bizmi gözden kaçırıyoz yavaş atınnnnnnnnnnnnn 3 4 Yanıtla
  • hakan: taksimde o polisler ne işe yarar yıllardır yem olsun diye mi oraya koydular acaba 6 0 Yanıtla
    C.D.: slm . maaş alıyorlar ya . saygılar . 1 0
  • Onur akarsu: Asın bunları 0 2 Yanıtla

Advertisement