Suriyeli Minik Ayşe'ye Babası Mendil Sattırdı, Polis Gözyaşlarını Sildi - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Minik Ayşe'ye Babası Mendil Sattırdı, Polis Gözyaşlarını Sildi

Suriyeli kızın hali yürekleri dağladı. Baba kendisi çalışmak yerine kızına mendil sattırdı. Trafikte arabalar arasında sıkışan ve ağlayan kızı polis teselli etti.

02.04.2015 10:19  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'deki iç savaştan kaçıp ailesiyle birlikte Adana'ya yerleşen 5 yaşındaki kız çocuğu, trafik ışıklarında ağabeyi ile mendil satarken araçların ortasında kalınca korkup gözyaşlarına boğuldu. Minik kızı, polis teselli edip gözyaşlarını sildi.

ADANA'YA YERLEŞTİ

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Gazeli Boğuma ve Muhammed Kadro çifti 3 çocuğunu da alarak Suriye'de 4 yıldır süren iç savaştan kaçarak Adana'ya yerleşti.

BABA KENDİSİ ÇALIŞMAK YERİNE...

Baba Muhammed Kadro (31) kendisi çalışmak yerine çocuklarını sabahtan trafik ışıklarına bırakarak su ve mendil sattırmaya başladı. Baba Kadro 5 yaşındaki kızı Ayşe Bağuma ile birlikte ağabeyini Atatürk Caddesi Sular Kavşağı'na bıraktı. Bir süre sonra ise Ayşe'nin ağabeyi trafik ışıklarından ayrıldı. Ayşe birden araçların arasında tek kalınca korkarak ağlamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar kız çocuğunun ağladığını görünce hemen polisi arayarak "Kayıp bir kız çocuğu var" diyerek ihbarda bulundu.

ÇEVREDEN GEÇEN KADINA SARILDI

Bu arada kız çocuğu o kadar çok korkmuştu ki çevreden geçen kadınlara sarılıp ağlamaya ve onlardan yardım istemeye başladı.

Minik Ayşe, bir kadına sarılıp ağlayınca kadın kız çocuğuyla ilgilendi. Ancak o da Ayşe'nin ağlamasını durduramadı. Kadın, Ayşe'ye annesini sordu ancak Suriyeli olduğu için bir türlü iletişim kurulamadı. Korkudan titreyen küçük kız bir türlü sakinleştirilemedi.

POLİS MİNİK KIZIN GÖZYAŞLARINI SİLDİ

Bu arada olay yerine gelen polis, kız çocuğunun kayıp olmadığını babası tarafından trafik ışıklarında mendil sattırıldığını belirledi. Ancak bu arada Ayşe ağlamaya devam etti. Polis Ayşe'ye su ve yiyecek alarak sakinleştirmeye çalıştı. Ancak kız çocuğu korkusundan ağlamaya devam edince polis küçük kızın gözyaşlarını eliyle silip kucağına aldı. Kız çocuğu daha sonra çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi.

Polis bir taraftan da babayı aramaya başladı. Polis babaya ulaşarak kızına bir daha mendil sattırmaması uyarısında bulunarak çocuğu aileye teslim etti. Kız çocuğu annesine kavuşarak gözyaşlarını dindirdi.


Suriyeli Minik Ayşe\'ye Babası Mendil Sattırdı, Polis Gözyaşlarını Sildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Minik Ayşe'ye Babası Mendil Sattırdı, Polis Gözyaşlarını Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • fesatçıdır buna sebep: Bunlarinen buyukvebali tayyip erdoganindir. 4 9 Yanıtla
  • Tolga: O Şerefsiz Esad Görsün kendi Halkını ne duruma düşürdü.türkiye elinden gelen yardımı yapıyor. 13 0 Yanıtla
  • reis: tayyip olmassydı o çocuk belki yaşamıyor olacaktı o zaman sizde kına yakıyor olacaktınız . 10 1 Yanıtla
  • MEMET: O GÜZELİM SURYEDEN ESER KALMADI ALLAH YAHUDİ TOPLULUĞUNA LANET ETSİN ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRENLERDE YERİN DİBİNE GİRSİN 10 1 Yanıtla
  • Kürd : Allah yardım etsin. Maalesef bir ülkede kaos savaş oldumu ülke perişan olur şimdi birlik zamanı Türk'ü Kürdü lazı Çerkezi birlik olmamız Lazım 10 0 Yanıtla
  • Yalnız Efe...: Ulan kürtler,romanlar bir de bunlar,çoluk çocuğu acımasızca çalıştırıp,kebap yapmaktan bıkmadılar..şu el kadar çocuklara yapılırmı bu!!. 7 3 Yanıtla
  • HAYDARİ: SURYEYİ KARIŞTIRANLAR ALLAH CEZA BELA GÖNDERSİN SEBEP OLANLARA ALLAH KAHRETSİN İŞİDE KİMLER DESTEK VERİYOSA ALLAH ONLARINDA BAŞINA BİRİLERİNİ MUSALLAT ETSİN TEK DİLEĞİMİZ BU 5 3 Yanıtla
  • Demokrasi ??: Demokrasi için hakların kardeşliği için oylar bu sefer HDP 2 6 Yanıtla
  • MURAT: TÜRK POLİSİ BUDUR İŞTE. NE OLDU POLİS DÜŞMANLARI NEREYE KAYBOLDUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 7 0 Yanıtla
  • erzurumlu: işte vatan vatan vatan 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement