Suriye Sınırındaki Karakola Ateş Açılması - Son Dakika
Güncel

Suriye Sınırındaki Karakola Ateş Açılması

Suriye Sınırındaki Karakola Ateş Açılması

Ceylanpınar ilçesindeki saldırıda şehit olan piyade er Berat Sarıkaya'nın, Niğde'deki baba ocağında hüzün var.

22.07.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar ilçesinde, karakola ateş açılması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan piyade er Berat Sarıkaya'nın Niğde'deki baba ocağında hüzün var.

Sarıkaya'nın (21) Çamardı ilçesine bağlı Burç köyündeki baba evinde toplanan yakınları ve köylüler, ailenin acısını paylaştı.

Çamardı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler de şehidin baba evinde taziye çadırı kurulmasına yardımcı oldu. Köyün bir çok yerine de Türk bayrakları asıldı.

Askerliğinin bitmesine 6 ay kalan Sarıkaya'nın babasını küçük yaşta kaybettiği, köyde annesi Nebile ve kız kardeşi Gamze ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Şehit Sarıkaya'nın naaşının, Gaziantep'ten helikopterle Demirkazık'ta bulunan dağ evine getirileceği, buradan da baba ocağına karayolu götürüleceği belirtildi.

Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında bulunan Doruklu Karakolu'na dün akşam saatlerinde ateş açılmış, olayda 1 asker şehit olmuş, 2 asker yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan Berat Sarıkaya, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde sabaha karşı şehit olmuştu. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye Sınırındaki Karakola Ateş Açılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement