Suriye'de Çocukların Tehlikeli İnfaz Oyunu - Son Dakika
Dünya

Suriye'de Çocukların Tehlikeli İnfaz Oyunu

Suriye\'de Çocukların Tehlikeli İnfaz Oyunu

Şiddet olaylarıyla gündeme gelen Suriye'de yaşları 5 ila 7 arasında değişen çocukların mantar tabancasıyla oynadıkları infaz oyunu izleyenleri hayrete düşürdü.

14.07.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye’de çekilen bu görüntüler izleyenleri şoke ediyor. Çünkü yaşları daha 10 bile olmayan küçük çocuklar Ortadoğu’daki infaz görüntülerini kendileri canlandırıyor.

DİZLERİNİN ÜSTÜNE ÇÖKTÜLER

Sosyal medyada paylaşılan o görüntüde yaşları 4 ila 7 arasında değişen 5 çocuk infaz oyunu oynuyor. Çocuklardan dördü elleri bağlı ve yerde dizleri üstüne çökmüş halde. Bir tanesi ise sırayla hepsini başından teker teker vuruyor. Olayda tabii ki gerçek bir tabanca yok sadece mantar tabancası patlıyor.

IŞİD'İ Mİ ÖRNEK ALIYORLAR?

Başından vurulduktan sonra yere düşen çocuklar sonra da kahkahalar atıyor. Çocuklar IŞİD terör örgütünün son günlerde izlemeye alıştığımız o infaz görüntülerini canlandırır gibiler. İşin en acı tarafı dehşet tablosuna çocukların bile alışmış olması.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Suriye'de Çocukların Tehlikeli İnfaz Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hakikat: YÜCE ALLAH ışid ve işide destek verenlerii kahr u perişan etsin gazabı onların üstüne olsun 67 9 Yanıtla
  • ANKARAGÜCÜ: ÇOCUKLAR AŞMIŞLAR OLAYI GERÇEK GİBİ YAPMIŞLAR KAÇ SEFER SEYRETTİLERSE İDAM OLAYLARINI AYNISI YAPMIŞLAR BUNLAR BÜYÜSÜNLER YERYÜZÜNE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK PİSİKOPAT OLURLAR 29 1 Yanıtla

Advertisement