Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Ofspor maçını yöneten Hakem Atilla Karaoğlan'ın verdiği kararlara tepki gösterdi.

20.10.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor,  deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Ofspor maçını yöneten Hakem Atilla Karaoğlan'ın verdiği kararlara tepki gösterdi.

Diyarbakırspor Kulübünden yapılan açıklamada, Karaoğlan'ın verdiği hatalı kararların maçın sonucuna etki ettiği ve Mert Somay'a gösterilen haksız kırmızı kart nedeniyle maçı kaybetme noktasına geldiklerine dikkat çekildi.

Açıklamada, Hakem Atilla Karaoğlan'ın 2 puan kaybetmelerine neden olan kararlar verdiği belirtildi.

"Bizim hakemlerden beklentimiz verdiğimiz emek ve yaptığımız yatırıma karşılık adil yönetim göstermeleridir" denilen açıklamada, bugüne kadar yenildikleri veya berabere kaldıkları birçok maçtan sonra da hakemlere teşekkür edildiği vurgulandı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ne yazık ki Ofspor maçında açık şekilde hakem mağduru olduk. Adil bir yönetim anlayışı ortaya koymadı. Sonuca etki eden ciddi hatalar yaptı. Mert Somay'a gösterdiği ikinci sarı kart ve kırmızı kart kelimenin tam anlamıyla skandal bir karar oldu. Adil bir yönetim sergilemeyerek puan kaybetmemizi sağladı. Bölgemizin bilinen zor koşullarında kimseden maddi destek almadan tamamen bir insanın sağladığı maddi imkanlarla mücadele eden kulübümüze bu mağduriyeti kimsenin yaşatmaya hakkı yok. Üzülerek ifade etmekteyiz ki diğer takımlarla eşit şartlarda mücadele etme imkanı sağlanmıyor. Futbol Federasyonu ve MHK'yi maçlarımıza atanacak hakemler konusunda özenli ve dikkatli davranmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement