Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor’da bayram nedeniyle takıma verilen izinler tamamlandı.

07.10.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Diyarbakırspor'da bayram nedeniyle takıma verilen izinler tamamlandı. Pazar akşamı saat 19.00'da oynanacak Çanakkale Dardanelspor maçı hazırlıklarına bugün başlanacak.

Yeni Diyarbakırspor'da, deplasmanda 1-0 kazanılan Denizli Büyükşehir Belediyespor maçından sonra takıma verilen 3 günlük bayram izni sona erdi. Diyarbakır'da toplanan Yeni Diyarbakırspor, Dardanelspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde başlayacak. Geçtiğimiz hafta bakıma alınan Atatürk Stadı'nda bu hafta da idman yapılamayacak. Yıpranan bölümlerine bakım yapılan ve yeni çim için tohum ekilen zeminin Pazar akşamı oynanacak Dardanelspor maçına kadar yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. Takım, bakım çalışmaları tamamlanan Seyrantepe Tesisleri'nde idman yaparak, Dardanelspor maçına hazırlanacak.

"TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ"

Kulüpten yapılan açıklamada, "3 Ekim Cuma günü deplasmanda oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Denizli Büyükşehir Belediyespor maçından sonra takıma verilen 3 günlük bayram izni sona erdi. Takımımız Salı akşamı yapacağı idmanla Dardanelspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Morallerin yüksek olduğu takımımızın tek düşüncesi Dardanelspor maçını kazanarak, iç sahadaki puan kayıplarına son vermektir. Tüm taraftarlarımızı centilmenlik ölçüleri çerçevesinde takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Pazar günkü maçın bilet fiyatları ise kale arkası 2, maraton 3, kapalı 5 ve numaralı için 10 lira olarak belirlenmiştir" denildi.

KENDİ SAHASINDA GALİBİYETE VE GOLE HASRET

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta geride kalan 5 haftada 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 9 puan toplayan Yeni Diyarbakırspor, bu puanların 7'sine dış sahalarda ulaştı. Grupta deplasmanda en fazla puan toplayan 3 takımdan biri olan Diyarbakırspor, kendi sahasında ise oynadığı 2 maçta da galibiyet ve gol yüzü göremedi. Çine Madranspor ve Yeşil Bursa ile golsüz berabere kalan Yeni Diyarbakırspor, sezonun iç sahadaki ilk galibiyetine ve gollerine Pazar akşamı saat 19.00'da yapacağı Çanakkale Dardanelspor maçıyla ulaşmak istiyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement