Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor yönetimi tarafından teknik heyet ve futbolcu odalarına klima takıldı.

21.08.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor yönetimi tarafından teknik heyet ve futbolcu odalarına klima takıldı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor yönetimi tarafından, kentte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle teknik heyet ve futbolculara klima jesti yapıldı. Kulüp başkanı Feyzi İlhanlı'nın talimatıyla Toptancılar Sitesi'ndeki kulüp binasında bulunan teknik heyet ve futbolcu odalarına klima taktırıldı.

Öte yandan yeşil-kırmızılı ekip sezon hazırlıklarırnr sürdürüyor. Sabah saatlerinde Seyrantepe tesislerinde kondisyon çalışan takım, ardından ise taktiksel çalışma yaptı. Futbolculara sık sık uyarılarda bulunan Teknik Direktör Fethi Çokkeser, yapılan başarılı hareketleri de alkışladı. Yeni sezondaki oyun düzeni hakkında bilgi veren Çokkeser, "İç saha ve dış saha ayrımı yapmayacağız. Şampiyonluğu hedefleyen takıma yakışır şekilde oynayacağız" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement